e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

13 de Desembre de 2011

El govern espanyol torna a prendre el pèl a tots els ciutadans de Catalunya. L’últim incompliment del president Zapatero ha estat no pagar a Catalunya els 759 milions d’euros de la Disposició Addicional Tercera de l’Estatut. Pel seu govern no val res el  que va signar per escrit, el que està avalat per llei i el que és d’obligat acompliment. Fa fredor que des de el PSC no es posi el crit al cel.

Aquest és l’esperit que ha governat Catalunya durant l’etapa del tripartit i la millor imatge de la defensa dels interessos del país que han fet durant quatre any els diputats socialistes catalans. És a dir, passar olímpicament dels interessos i drets de les persones que vivim al nostre país.

No voler pagar el que es deu, per fer veure unes finances del govern central millors de les que són realment es podria dir, diccionari en mà, estafa. És una irresponsabilitat manifesta, una presa de pèl intolerable i una autèntica mala passada per a tots els que depenen de l’Administració. Aquesta nova obra d’enginyeria financera i matussera contra els interessos dels ciutadans de Catalunya del govern socialista és la cirereta del pastís dels incompliments sistemàtics del PSOE. Cal dir-ho amb claredat: no pagar a Catalunya, suposa perjudicar tots els ciutadans que veuen compromesos els serveis, i els sous, malgrat la política responsable d’austeritat iniciada per l’actual govern de la Generalitat.

Canviar les regles del joc a mitja partida, tal com fan sovint PP i PSOE, és inacceptable (com la reforma constitucional feta amb nocturnitat i traïdoria per ambdós partits). Hi ha qui diu que això és fer trampes. Però ni tan sols complir les normes establertes que ells mateixos van signar, i a les quals es van comprometre, va més enllà, perquè posen en perill el benestar de la nostra societat i les finances de milers de famílies.

Per tot això, des d’Unió Democràtica de Catalunya donem ple suport al govern de la Generalitat perquè emprengui totes les accions i mesures que calguin perquè el govern espanyol pagui els 759 milions d’euros de la Disposició Addicional Tercera de l’Estatut. No pot ser d’altra manera. I si cal reclamar a la Justícia que actuï, endavant. Estem parlant del incompliment flagrant d’un acord que sí que és vinculant: l’acord de la comissió bilateral que es va fer el 19 de juliol que establia la quantitat i l’acord de pagament d’aquest diferencial de l’Addicional Tercera corresponent als desajustos de l’any 2008.

Ja n’hi ha prou d’aquest color. Confiem i desitgem que amb el nou govern del PP com a  mínim aquests incompliments inacceptables passin a la història. Des de CiU no en deixarem passar ni un.Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1215
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR