e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

03 de Novembre de 2008

El proper divendres Unió Democràtica de Catalunya compleix 77 anys. Queda lluny la data de la seva fundació, però persisteix la voluntat de servir a la societat que va motivar la seva creació. El ideari no ha canviat. Els valors del humanisme cristià que van motivar la seva aparició el 7 de novembre de 1931 han tornat a ser reivindicats pel nostre partit en el Congrés ordinari que va tenir lloc fa tres setmanes a Sitges.

Volem tornar a posar de moda conceptes com l’esforç, l’autoritat, la disciplina, el respecte, la generositat, el treball. Valors tots ells que han quedat arraconats durant els darrers anys en nom d’un progressisme absurd que ha volgut entronitzar el triomf fàcil, la cultura del mínim esforç, minar la fortalesa tradicional de la família i menysprear la saviesa dels més grans.

A Unió estem convençuts que només amb els valors que han fet gran la nostra terra i la nostra societat aconseguirem continuar endavant: avui, superant la crisi en la qual estem instal·lats, i després treballant i aprofitant les oportunitats que es presentin en lloc d’esperar a que ens ho donin tot fet. Perquè nosaltres creiem en la necessitat d’una família forta i cohesionada com a nucli vertebrador de la societat, creiem en el treball i en l’esforç com a eines per superar adversitats i reptes, en la solidaritat com a sistema per ajudar els més necessitats i en el principi d’autoritat que vetlla per una comunitat ordenada, pacífica i justa. Volem aprofitar el millor del passat per construir un futur pròsper i sostenible per a les futures generacions.

Els nostres 77 anys ens omplen d’orgull, perquè ens sabem dipositaris de les il·lusions que van portar els nostres precursors a crear UDC. Avui, després de tants canvis, després de la transformació tan profunda de la societat, després de tantes conquestes obtingudes, hi ha coses que continuen essent vigents com el primer dia. Una societat millor és possible si tots fem l’esforç necessari per aconseguir-la. Aquest és el nostre repte. Aquesta, la nostra voluntat. Aquesta, la nostra força.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1362
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR