e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

22 d'Octubre de 2013

Impuls per desplegar el dret a decidir

Aquesta mateixa setmana el grup parlamentari de Convergència i Unió vol intensificar el diàleg amb la resta de grups que han apostat i defensat l’exercici del dret a decidir de tots els catalans. Es tracta d’un diàleg que no fa sinó acomplir les resolucions aprovades en el debat de política general.  

És clar que comptem amb  ERC i ICV, però també voldríem fer-ho amb el PSC. És important que els socialistes puguin compartir les decisions que s’hagin de prendre. A més d’aquest diàleg també debatrem quina iniciativa parlamentària s’ha d’emprendre per part dels grups catalans a les Corts Generals.

L’altra gran tasca que volem deixar conclosa abans d’acabar l’any és què consultarem a la ciutadania, així com la pregunta o les preguntes que formularem.  També volem tenir enllestida la data de la consulta. És voluntat de Convergència i Unió donar el protagonisme que es mereix a la comissió d’Estudi creada pel Parlament perquè entre tots plegats es decideixi una data i una pregunta que el president de la Generalitat haurà de fer pública i anunciar.

Són qüestions de gran transcendència per al país. Per aquest motiu creiem necessari que el president de la Generalitat mantingui converses -quan ho cregui convenient i amb la màxima discreció- amb les diverses formacions polítiques perquè tots plegats puguem prendre les decisions que ens reclama el país.

No serà fàcil, de ben segur que no. Hem vist que no ho ha estat el camí fet fins ara, i molt menys ho serà el que ens queda per recórrer, però l’oportunitat i la transcendència de la qüestió s’ho valen.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
703
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR