e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

20 de Gener de 2009

Mal símptoma el d’un país quan divergeixen les preocupacions de la seva gent de les accions de govern. Malauradament, Catalunya n’és un exemple. Quan la crisi esborrona la gent del carrer, amb uns índex d’atur dramàtics i amb unes previsions pitjors, el govern de la Generalitat surt als titulars per fer anar els cotxes a velocitat variable a la baixa en els accessos a la capital.

Quan la destrucció de llocs de treball angoixa cada vegada més famílies catalanes, les notícies sobre els nostres governants és fan ressò de l’assistència d’un conseller a una manifestació en la qual es va exhibir una pistola, fet que va ser qualificat de performance per aquest mateix conseller, que a més és l’encarregat de vetllar per la seguretat de tots.

Quant la nostra economia entra en recessió greu i profunda, resulta estrafolari que el govern de la Generalitat acusi Convergència i Unió de radicalitat en lloc de dedicar-se a governar. L’única radicalitat visible, contrastable i evident és la que du a terme el Govern encapçalat per el president Montilla. A més de governar a cop d’anècdota, ho fa menyspreant posicionaments i veus en la elaboració de la Llei d’Educació en suprimir compareixences destinades a conèixer les diferents sensibilitats en aquest pilar fonamental de la societat.

És aquesta actitud del govern del tripartit la que cau en la radicalitat perquè és radical en ella mateixa. Aquest qualificat mereix qui s’entesta a governar des de l’anècdota en lloc de fer-ho afrontant i buscant solucions als problemes que dia a dia afecten als ciutadans. El tripartit ha canviat el rigor i la seriositat que l’opinió pública exigeix del seus governants per accions que semblen acudits sense gràcia, que no fan sinó irritar tothom. Això sí que és radicalitat irresponsable.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1213
1
Comentaris afegits 
Jordi (Barcelona) 20-01-2009 - 10:24
Quan teniu als partits dones preparades per omplir les llistes, les ompliu amb personatges de dubtosa competència...i la quota masculina, malauradament als partits nacionalistes catalans, compte més que la femenina. ...
TORNAR