e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

14 de Desembre de 2010

Fer una Catalunya millor necessita tothom

Aquest dijous comença una nova legislatura a Catalunya amb la constitució del Parlament. A Convergència i Unió volem que sigui, a més, de la legislatura del canvi polític que han demanat els catalans a les urnes, la legislatura del diàleg, la legislatura de tots.

Tal com hem repetit durant la campanya i tal i com ha expressat el futur president de la Generalitat, Artur Mas, necessitem tothom per aixecar el país i per superar la crisi que ara ens ofega. És des d’aquesta voluntat de sumar esforços que obrim les portes per escoltar propostes i iniciatives que serveixin per dur endavant el país.

Això no vol dir renunciar als compromisos que hem adquirit amb els catalans. Al contrari, el principal repte que tenim és construir una Catalunya millor. Aquest ha estat el nostre lema durant la campanya i aquest serà el nostre lema de govern. Per aconseguir-ho, sabem que tots els esforços seran vàlids, que tothom que vulgui servir el país hi té cabuda.

D’aquí que la nostra voluntat per a tota la legislatura sigui la del diàleg amb tots. Ningú no és sobrer en aquest projecte. Segur que no coincidirem sempre amb tothom i som conscients que tenim  un programa a desenvolupar, però això també vol dir escoltar el contrari, i adoptar, si s’escau, propostes que es puguin aportar per al be del país.

Sabem que no tenim una feina fàcil ni a casa nostra, ni en la relació amb el govern de l’estat, però no serem nosaltres els que tancarem cap porta ni cap possibilitat d’entesa des del respecte, la justícia, la solidaritat i el diàleg.

Només sumant esforços i buscant acords que suposin millores, podrem sortir del pou en el que estem ficats. Hem perdut molt de temps amb actituds de govern –del tripartit i de l’executiu central- de no voler escoltar propostes que desprès s’han pres tard i malament. Hem vist com la reforma laboral es va fer a contracor i amb tebiesa molt temps desprès que CiU la reclamés. El que hagués estat una solució raonable ha esdevingut una pedaç traumàtic per a milers de famílies. Estem convençuts que cal canviar aquesta política de sords que va practicar el tripartit i que ha mantingut el govern Zapatero fins fa ben poc, per una política que busqui ponts d’acord, de compromís i de col·laboració.

Amb esperit de diàleg, amb màxima il·lusió i responsabilitat comencem dijous aquesta legislatura al Parlament. Volem que la cambra catalana estigui presidida per Núria de Gispert, una persona de reconeguda trajectòria i vàlua que garantirà que aquest esperit constructiu que volem instaurar s’acompleixi des de el primer dia per construir una Catalunya millor.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1284
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR