e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

17 de Juny de 2014

Fent pinya cap al 9-N

Una vegada més Unió Democràtica de Catalunya ha deixat palès el seu compromís inqüestionable i decidit amb el camí cap a la consulta del 9-N perquè tots els catalans i les catalanes puguem decidir el futur que volem per al nostre país.

Ho hem tornat a posar de manifest en el consell nacional d’aquest dissabte en el qual també s’ha remarcat de manera unànime el suport i el respecte a la decisió que prengui el president del comitè de govern del partit, Josep Antoni Duran i Lleida. Va explicar amb tota claredat que no té presa cap decisió respecte a la secretaria general de la federació de Convergència i Unió encara que hagi obert un període de reflexió. En tot cas, serà una decisió que en el seu moment prendrà conjuntament amb el president de la Generalitat, Artur Mas.

El consell nacional d’Unió també va abordar les conseqüències de l’actitud del govern espanyol, que s’ha enrocat en l’immobilisme, en la seva actitud absolutament tancada i autista davant del clam de la ciutadania catalana fàcil d’entendre: volem poder decidir el nostre futur el 9-N

Des d’Unió hem fet tot el possible perquè no hi hagi aquest enfrontament entre l’Estat central i Catalunya, però veiem que indefectiblement estem anant cap al xoc de trens. Ara qui té la capacitat d’evitar-ho és el govern del president Rajoy. Sembla mentida que a hores d’ara el govern espanyol actuï com si no s’adonés de res del que passa a Catalunya.


Josep M. Pelegrí, secretari general d’Unió Democràtica de Catalunya

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1223
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR