e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

16 de Mar de 2009

Embolica que fa fort, i la sinceritat del tripartit

Aquest cap de setmana hem tingut l’oportunitat de conèixer més de prop allò que ja venim denunciant des de l’oposició: el comportament, coherència i tarannà del tripartit. Vull posar tres exemples:

Carod (d’ERC), a l’Equador, sota l’auspici d’aquell “Bienvenido Mr. Marshal”, reparteix 1 milió d’euros per a les llengües indígenes.

Huguet (d’ERC) fa grans declaracions i afirma que el finançament serà un “fiasco”.

 El tripartit en ple (PSC-PSOE, ERC i ICV-EUiA) es manifesta contra el Govern per la seva falta d’efectivitat en les mesures que pren contra la crisi. Val a dir, en aquest últim cas, que la protesta era contra el Govern d’aquí (tripartit) i contra el Govern d’allà (ZP).

I només són tres, els exemples que poso. Ja ho veieu: els diners ens sobren a cabassos i els repartim amb alegria a canvi, això si, de la gran foto amb l’indi indígena. Tot el meu màxim respecte per a ells, per a la seva cultura i per a la seva llengua.

Quants autònoms o quantes microempreses o petites i mitjanes empreses podríem salvar amb aquests diners?
 
Si no es té sensibilitat, és molt difícil dissenyar i aplicar polítiques efectives contra la crisi.

I tercer, el tripartit, tot content i ben cofoi, a la manifestació contra ells mateixos per la seva ineficàcia en la lluita contra la crisi.

Són tres exemples ben clars de la sinceritat del tripartit, que clarament els identifica amb persones que el país els importa ben poc i que tenen com a principal preocupació la imatge i la cadira. Embolica que fa fort!

Gràcies per la vostra sinceritat, però el país necessita una altra cosa.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1119
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR