e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

23 de Novembre de 2010

A cinc dies de les eleccions al Parlament de Catalunya des de CiU continuem amb la mateixa tònica de campanya en positiu. Volem explicar i expliquem què farem si el poble de Catalunya ens dóna la seva confiança. Lluny d’exabruptes o d’insults, defensem la necessitat d’una majoria àmplia per poder formar un govern fort, capaç de defensar els interessos de Catalunya davant el moments difícils que ens esperen.

Però per aquest govern fort, necessitem el vot de tothom que vulgui el canvi, de tothom que cregui que cal canviar el rumb per aixecar el país. Per aquest motiu, ens dirigim als votants que tradicionalment no han votat CiU i que ho han fet a altres formacions, sigui el PSC, el PP, ERC  o ICV. També a ells els hi demanem el vot, garantint-los, això sí, que aquest vot que ara ens confien el farem servirr per enfortir Catalunya, per aixecar el país. Poden tenir la complerta seguretat que aquests vots mai no serviran per un aprofitament partidista.

Cal que tothom tingui clar que els temps que venen seran de sacrifici i que davant les dificultats que ara patim no és moment de dividir Catalunya, sinó d’unir-la al voltant dels grans objectius del país. CiU no vol ni pot prometre miracles, només esforç i el màxim aprofitament dels recursos dels que disposem. No es podrà fer tot en un any, però sí que podrem donar suport immediatament als emprenedors per aprofitar les seves idees, i així pas a pas, idea a idea, projecte a projecte, aixecar l’economia, reduir l’atur i recuperar la confiança. Estem convençuts que la recuperació passa per donar suport als emprenedors i a les seves idees, per facilitar els seus projectes en lloc de posar pals a les rodes.

Cal que tinguem molt present que només enes en sortirem si donem oportunitats als millors en tots els camps. Si volem una Catalunya millor, necessitem el govern dels millors amb el millor i mes ampli suport. Si volem una Catalunya millor, cal apostar decididament pel canvi i això només serà possible amb el vot majoritari dels catalans. Diumenge, tots i cadascun dels catalans i catalanes amb dret a vot decidiran el futur del país. Des de CiU no ens cansarem de repetir que tots i cadascun dels vots seran decisius. Si no és vol que els altres decideixin per nosaltres, cal que anem a votar. Només així podrem fer escoltar la nostra veu, només així posarem els fonaments per a la Catalunya millor que tots volem.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1234
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR