e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

04 de Juny de 2014

Ahir va sorprendre tothom la notícia de l’abdicació del Rei Joan Carles. Voldria remarcar que dels seus trenta-nou anys de regnat se’n ha de fer un balanç positiu, malgrat haver-hi coses que òbviament no hem compartit. És de justícia reconèixer el seu paper en l'evolució de la dictadura cap a la democràcia, la seva aportació fonamental per a la seva consolidació i el paper que ha desenvolupat com a Cap d’Estat en la projecció i la defensa dels interessos estatals i de les empreses que tenen presència a l'exterior.

Dit això, esperem que el futur rei, el príncep Felip, sigui molt conscient de quina és la voluntat de ser del poble de Catalunya, del què vol dir quan nosaltres i la gran majoria de la ciutadania de Catalunya defensem Catalunya com una nació i que sigui molt conscient també que, justament en aquest moment que estem vivint, hi ha una desconfiança d'una gran majoria de la societat catalana respecte a Espanya en general i a les seves institucions, també la de la Monarquia. Cal regenerar i renovar totes les institucions per recuperar-ne la confiança de la societat.

No fer-ho és estar abocat al fracàs.

Per això, remarquem des d’Unió Democràtica de Catalunya que el príncep sigui molt conscient de les circumstancies i dels anhels del poble de Catalunya a partir del moment que assumeixi les condicions de nou rei, perquè no es pot obviar que hi ha una gran majoria de catalans i de catalanes molt insatisfets amb el tracte que reben de totes les institucions de l’Estat, i aquí no hi ha cap exclusió i tothom n’ha de prendre nota.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1156
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR