e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

19 de Juliol de 2011

El millor candidat

Quan es té el millor candidat, cal aprofitar-lo al màxim i donar-li la més gran responsabilitat amb la seguretat que no fallarà. És el que ha fet CiU en proposar Josep Antoni Duran i Lleida com a cap de llista per a les properes eleccions generals.

Davant la molt bona feina feta per Duran durant la legislatura, qüestió corroborada per la seva designació una enquesta sí i altre també com el polític millor valorat de l’Estat espanyol, la decisió que el secretari general de CiU i president del comitè de govern d’Unió torni a encapçalar la candidatura de la federació en unes eleccions generals no és més que l’aplicació del sentit comú. Referma també la voluntat de CiU d’obtenir uns magnífics resultats que li permetin ser decisiva en el govern de l’Estat i evitar alhora que cap dels dos grans partits -PP i PSOE- tinguin una majoria absoluta que històricament s’ha mostrat dolenta per a Espanya i pèssima per a Catalunya.

En una situació de crisi com la que travessem, cal la unió i l’esforç de tots per remuntar la desconfiança, el gravíssim problema de l’atur, i la depressió en la que s’ha instal·lat la nostra economia, entre d’altre motius, per la tardança i reticència d’aplicar les propostes que Duran ja va demanar a inicis de la legislatura. Cal recordar que les reformes que finalment s’han fet, (tard i malament i tèbiament), eren les que va proposar al govern Zapatero quatre anys enrere, just en el naixement de la legislatura que ara finalitza.

Per això, per sortir de l’actual malson econòmic és necessari que Duran i Lleida i, per tant, CiU tinguin prou força a Madrid. Per aconseguir-ho, el primer que caldrà és que els catalans tornin a fer confiança a CiU en aquesta ocasió per defensar els interessos de Catalunya a Madrid i per allunyar les temptacions centralistes i jacobines del PP i del PSOE quan han tingut majories absolutes.

Ara no ens podem permetre tornar a deixar Catalunya indefensa. No hi ha temps per focs d’encenalls, demagògia, ni per més indefinicions o fer volar coloms que no duen enlloc. Aquí i ara el que hem de fer és dedicar tot l’esforç a aplicar les mesures necessàries per generar ocupació. Aquestes mesures passen ineludiblement per donar un cop de mà i per deixar d’ofegar i de dificultar la tasca d’autònoms i petites i mitjanes empreses, autèntics motors i generadors de riquesa i ocupació de casa nostra. Amb Duran i Lleida, CiU està garantint la millor defensa de l’economia productiva, que és en definitiva la única capaç de generar ocupació.
    
Per això, des d’avui mateix la federació ja treballa per obtenir un bon resultat a les generals, no només perquè creiem en les nostres propostes, sinó perquè s’ha demostrat que són les úniques que poden dur endavant el país. Tenim el millor candidat i oferim les propostes mes adients per a la difícil situació que vivim. Ens falta però, que els catalans i catalanes ens tornin a fer confiança. Per aconseguir-ho no escatimarem ni esforços, ni sacrificis ni treballs. Sabem que Catalunya ho necessita i no fallarem.  

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1096
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR