e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

30 de Novembre de 2010

Els catalans han donat a Convergència i Unió la majoria que la federació demanava per poder formar un govern fort, cohesionat, eficaç i lliure de crosses presidit per Artur Mas.

El primer que volem fer és agrair la confiança que Catalunya ens ha donat i assegurar a tots els catalans que el nostre principal esforç la nostra principal tasca serà la recuperació econòmica i la creació d’ocupació. No podrem fer una Catalunya millor sense una milloria notable de l’economia. I amb aquesta prioritat d’aixecar Catalunya, Artur Mas iniciarà una ronda de contactes amb totes les forces polítiques amb representació parlamentària.

La segona conclusió que hem tret de les eleccions de diumenge és que la gent ha mostrat la seva responsabilitat, el seu civisme i el seu interès per la política amb una participació molt superior al que tots els auguris i enquestes apuntaven. És una mostra de la responsabilitat dels catalans i en unes eleccions celebrades en moments de gran dificultat econòmica, social i política. És una lliçó que no podem oblidar. Una de les conclusions que obtenim és que som dipositaris de la confiança de molts votants que en altres comicis no ens havien votat  i que, com a dipositaris temporals del seu vot, hem de donar resposta a les seves necessitats i els seus anhels si volem tornar a gaudir del seu suport.

Hem dit durant tota la campanya que volíem servir Catalunya. Ara, després de la victòria a les urnes volem refermar aquest missatge. Volíem una majoria amplia per formar un govern fort. Els resultats ens permetran fer-ho, però no des de el triomfalisme i la prepotència sinó des de des de la humilitat i des de la voluntat de servir a tots i a totes, perquè per aixecar Catalunya necessitarem l’esforç de tothom que s’estimi el país.

Sabem que tenim un gran repte per davant i que la situació és molt i molt difícil, però també estem convençuts que Catalunya sabrà sobreposar-se a aquesta dificultat des del treball, l’esforç i el sacrifici. No ens esperen anys fàcils, però l’objectiu mereix tot l’esforç que siguem capaços de fer per construir, tots plegats la Catalunya millor que volem i que podem aixecar.

Moltes gràcies a tots els que ens han fet confiança. A tots –als que ho han fet i als que no-, només els volem transmetre un missatge: la recepta de treball, treball i més treball i aprofitar el mol talent i les moltes idees que tenen els catalans. El triomf final serà de tots i qui en sortirà vencedora seran els seus ciutadans i Catalunya, l’únic important.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1243
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR