e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

29 d'Abril de 2014

Mariano Rajoy ha decidit només nomenar la nova ministra d’Agricultura. Ha desaprofitat d’aquesta manera una gran oportunitat per fer una reestructuració més àmplia. Podia haver servit per resoldre els problemes reals de persones de la nostra societat afectades per la situació actual caracteritzada per les dificultats econòmiques, la pobresa, la manca de generació d'ocupació i la falta de liquiditat d'empreses, pimes i autònoms.

En definitiva, tot i reconèixer la vàlua d’Isabel García Tejerina, considerem que Rajoy s’ha tornat a quedar curt, en aquesta ocasió en la remodelació del seu govern, davant els greus reptes que té plantejats. En tot cas, sí que demanem a la nova ministra –i de fet a tot el govern espanyol- que tingui més sensibilitat envers Catalunya i els problemes reals de les persones i del sector.

Fins ara el govern de l’Estat no ha demostrat aquesta sensibilitat. Exemples constatables són la llei Wert, les finances públiques, la imposició del dèficit, les agressions al català... Esperem i desitgem que aquest govern no torni a desaprofitar aquesta oportunitat per fer possible que hi hagi un gir en la sensibilitat vers Catalunya. No demanem cap tracte de favor, sinó senzillament un tracte més just i més respectuós amb les nostres senyes d’identitat

Finalment, també vull condemnar l'agressió de diumenge al primer secretari del PSC, Pere Navarro. Des d'Unió sempre hem cregut que la democràcia es basa en el diàleg i el consens, els vots, la majoria i sobretot el respecte a les persones, a les institucions, als partits. Per tant, entenem que les actituds agressives no han de tenir espai en el nostre model de convivència.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
748
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR