e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

23 de Desembre de 2008

Crida de Nadal

La crisi econòmica no ens ha de fer perdre l’esperança i la il·lusió. La situació és complicada, difícil, però ho serà una mica menys si ens ho proposem. Malgrat el terratrèmol econòmic que vivim, tenim el futur a les nostres mans. No hem de ser pessimistes. Hem de desitjar que la crisi acabi com més aviat millor i que el govern de l’Estat -i també el del tripartit- superin la seva ineptitud per afrontar-la i per abordar de cara els esforços que calen per reduir els seus costos socials.

No és l’hora dels retrets, sinó de l’acció. No és l’hora de lamentar-se pel perdut sinó la de lluitar pel que ha de venir. Tot i que encara no ha arribat l’acord del finançament, i ja veurem si el tenim abans de final d’any, hem de subratllar que treballarem perquè l’Estatut s’acompleixi i perquè es portin endavant les mesures necessàries per garantir que les famílies, les petites i mitjanes empreses i els emprenedors tinguin diners, no només per mantenir-se, sinó també per abordar el futur amb perspectives d’èxit. I treballarem també perquè les lleis socials disposin de recursos perquè s’apliquin amb criteris de justícia i no quedin en paper mullat, només en bones intencions

Encara que les noticies econòmiques no siguin bones, hi ha motius per sentir-se optimistes, perquè encara ens queden grans coses per fer i les farem. No ens rendirem en la defensa de Catalunya. I fruit d’aquest optimisme, creiem que el Tribunal Constitucional reconeixerà una realitat: l’Estatut és constitucional. I si els magistrats discrepen d’algun punt important, els partits polítics catalans ens reunirem i farem servir l’eina més útil de la vida i de la democràcia: el diàleg, la capacitat de parlar i d’arribar a punts d’entesa a partir de la rica discrepància.

Depèn de tots.  Si sabem defensar per damunt de tot l’esperança que és possible arribar a on volem, hi arribarem. És qüestió de temps. Sabem que és possible. Amb treball, constància, paciència i determinació i amb diàleg arribarem allà a on ens hem proposat. I si no, ho haurem intentat i, a més, hi continuarem.

Us desitjo Bon Nadal. A tots, compartiu o no els meus valors i la meva ideologia.  Entre tots, parlant, hem fet moltes coses i l’any que ve encara en farem més.  Unió s’hi compromet i CiU, també.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1320
1
Comentaris afegits 
anti-Duran (Cat lliure) 23-12-2008 - 14:14
Uni s un partit carca i repugnant que s'oposa a la independncia de Catalunya. Sou la vergonya del catalanisme, tant de bo marxeu tots al PP.
TORNAR