e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

14 de Febrer de 2012

La crisi econòmica i sobretot les conseqüències que comporta per a cada vegada més amplis sectors de la nostra societat és el gran problema que ara ens ocupa i preocupa. A Unió Democràtica de Catalunya, pel nostre tarannà humanista, cristià i amoïnats per les injustícies socials, veiem amb especial preocupació el creixement de la pobresa com a pitjor llegat que ens deixa la crisi.

Per aquest motiu, volem combatre la precarietat i la desesperació en que viuen tantes i tantes famílies catalanes, amb els valors que ens identifiquen: la centralitat, el humanisme i la justícia social. Són aquests tres conceptes els que recull el lema del nostre proper congrés nacional ordinari. Volem deixar molt clars la nostra prioritat i els instruments que hem de reforçar des d’Unió per donar resposta al reptes que avui tenim plantejats. No podem ser insensibles als problemes de tanta gent que tenim a tocar, i per això volem aprofundir en les mesures que hem d’impulsar des de la nostra formació.

En aquest sentit, volem destacar el compromís que ha pres, a instàncies d’Unió  el president del govern de l’Estat de defensar a nivell europeu un fons per lluitar contra la pobresa. És fonamental que des d’Europa es prengui molt seriosament la necessitat de combatre aquesta xacra. Si no ho fem, correm el risc d’abocar-nos a una societat desestructurada i desesperançada.

Des d’Unió Democràtica de Catalunya lluitarem perquè no sigui així. Aquest és el nostre compromís i aquest serà el principal objectiu que volem portar al nostre 25 Congrés Nacional Ordinari que farem el proper mes de maig a Sitges.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1100
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR