e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

22 de Novembre de 2011

Catalunya ha votat pel pacte fiscal

El primer que vull fer es agrair la confiança que els ciutadans de Catalunya han tornat a fer a CiU per tercera vegada consecutiva en un any. Sabem que tenim una immensa responsabilitat per no decebre a qui ha confiat en les nostres propostes. I no els decebrem. Primer perquè a CiU sabem que el vot no és més que una penyora que els ciutadans deixen a un partit perquè acompleixi els seus compromisos i que de no fer-ho, de la mateixa manera que li han donat el vot, li ho poden retirar en les següents eleccions. Ho sabem bé i, perquè la nostra voluntat es la de servir el país des de les responsabilitats de govern, treballarem per no fallar a qui ens ha fet confiança.

Segon, i encara més important. Vivim uns moments molt difícils i ens enfrontem a una crisi sense precedents. Cal que tots oblidem i aparquem la demagògia i el populisme i comencem a treballar i a aprovar les mesures que ens permetin sortir del pou en que ara mateix ens trobem.

A CIU ja fa un any que ho estem fent amb responsabilitat i amb dificultats, malgrat l’oposició, a vegades barroera que els socialistes han exercit, tot i que ells són els principals responsables que les coses hagin arribat a l’extrem actual. Però ara cal mirar endavant i fer una aposta decidida pèl futur. La nostra posició ja l’hem deixada ben clara durant la campanya electoral i no és altre que la d’aconseguir el pacte fiscal que permeti a Catalunya i a tots els catalans disposar del que és nostre per tornar a posar en marxa la locomotora econòmica que sempre ha estat el nostre país per generar ocupació i riquesa.

CiU farà valer la seva força. No serà fàcil en el marc polític de majoria absoluta del PP. Volem deixar molt clar ara i aquí que el nostre objectiu prioritari seguirà sent el pacte fiscal. Si una cosa ha quedat també clara en aquestes eleccions és que Catalunya es diferent. També  a l’hora de votar. Diumenge s’ha tornat a demostrar que Catalunya és Catalunya. No és qualsevol altra regió o autonomia de l’Estat. Té personalitat pròpia, i així ho ha demostrat.

Per això vull recordar que quan Rajoy va dir durant la campanya que no sabia què era el pacte fiscal, el candidat de CiU, Josep A. Duran i Lleida, el va emplaçar a que escoltés les urnes. Desitjo que ara ja sàpiga que és això del pacte fiscal. En tot cas li recordaré: és el que desitja una majoria de la ciutadania catalana com reflecteixen les urnes.

Acomplir aquest desig i el nostre compromís adquirit és des d’avui mateix la nostra màxima prioritat. Els catalans així ho han decidit i nosaltres no els decebrem.
I gràcies per haver-nos fet confiança una altra vegada.


Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
919
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR