e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

19 de Gener de 2010

Cal fer un reset

Reset: acció de moda des de l’aparició de qualsevol d’equip informàtic que torna a posar en funcionament un sistema en les condicions inicials. És el que toca fer aquest any a Catalunya. Es tracta de resetejar aquest gran lapsus de temps del tripartit i de recuperar els valors que han fet gran el nostre país i que en set anys s’han quedat pel camí.

Hem de retornar a la societat l’afany de superació, l’esforç, la capacitat de treball, la solidaritat, les conviccions arrelades, les tradicions, la voluntat d’acollida, el respecte envers les normes i l’autoritat, el rigor, l’ordre, el seny... Hem de recuperar els nostres trets identitaris i tornar-los a posar com a referent per a tot i per a tothom.

No vull perdre el temps amb el llistat interminable de les actituds i accions maldestres del tripartit. No tenim més temps per perdre. Al contrari, vull recordar que, per tornar a crear llocs de treball, cal treballar més i més dur; que per tornar a ser la locomotora econòmica que Catalunya sempre havia estat, cal l’esforç de tothom i que tothom que vulgui sumar-s’hi és benvingut.

La crisi ens ha colpejat durament i no serà fàcil superar-la, però tal com vam fer el nostres avantpassats en situacions encara més difícils, sabem que amb el treball, amb un projecte clar i ben definit i des del respecte vers tothom, vencerem les dificultats que ara se’ns presenten.

Des de CiU tenim clar el líder que ens retornarà l’orgull del ser i del sentir català, el seu nom ja l’hem fet públic: Artur Mas. No prometem “duros” a quatre pessetes, ni anunciem la terra de Xauxa per als propers anys, només garantim la seguretat que si recuperem els valors que ens han distingit al llarg dels anys tornarem al camí per construir una Catalunya rica i plena.

No hi ha més secret que l’esforç, les idees clares i definides i un lideratge fort i amb una majoria suficient per dur-les a terme. Cal fer un reset i tornar a fer possible que Catalunya funcioni a ple rendiment. A Convergència i Unió el primer pas ja l’hem donat amb l’elecció d’Artur Mas com a candidat a la presidència de la Generalitat. Ara, ja només fa falta saber el moment exacte de les eleccions al Parlament per conèixer la data exacte en la qual Catalunya tornarà a funcionar a ple rendiment. Per això cal fer un reset.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1279
1
Comentaris afegits 
Alexia (Manlleu) 19-01-2010 - 14:26
No, res de reset. El reset ho esborra tot, i cal no esborrar de la memria la misseria que han significat aquests anys de tripartit. Cal mantenir-ho ben viu a la RAM.
TORNAR