e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

22 de Setembre de 2008

Una altra vegada un atemptat d’ETA porta el dol a una família i la consternació a tota la societat. Vull donar el condol als familiars de Luis Conde, el brigada de l’exèrcit assassinat a Santoña per la banda terrorista basca, i traslladar el record i el recolzament a tots els ferits d’aquest acte terrorista, així com manifestar, com sempre ho hem fet a Unió i també á CiU, el nostre suport a la política antiterrorista del govern sigui del color que sigui.

Aquí, a casa nostra, la unitat de les forces polítiques catalanes per aconseguir el finançament que Catalunya mereix i per fer complir l’Estatut, continua tenint el nostre suport més ferm. Un suport que alguns no semblen voler i una unitat que potser a algú faci nosa. No s’entén d’altre manera els dards que el socialistes van llençar contra CiU a la Festa de la Rosa celebrada a Gavà. No som nosaltres qui llença els plats al cap de l’altre com afirmava el president Montilla, més aviat som nosaltres els qui rebem cops de cassola amb paraules com las de la ministra Chacón. Refermem el nostre compromís d’unitat de les forces catalanes i no serem nosaltres qui la trenqui, però això no vol dir una adhesió sense condicions. Volem saber quina és la proposta catalana, perquè també nosaltres l’hem de defensar davant el govern Zapatero. Demanar-ho no és més que una petició plena de sentit comú i és estrany que algú confongui la nostra posició amb un ultimàtum.

Montilla i Chacón critiquen l’acord de finançament al qual va arribar el govern de CiU. Ja voldríem que ells arribessin a un acord que en els propers cinc anys permeti doblar el pressupost de Catalunya, tal com el que vam aconseguir nosaltres el 2001.

Però no és hora de retrets i per això no volem crear dificultats ni encetar polèmiques que no porten enlloc. Be farien els socialistes en imitar-nos i procurar que aquesta unitat que ens pot donar més força no es trenqui pel seu extrem de la corda.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1402
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR