e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

08 de Gener de 2013

En primer lloc voldria desitjar-los un bon any I que aquest 2013 que ara comencem sigui, com a mínim, una mica millor del que tots els indicadors auguren. Sabem que no serà fàcil. La crisi econòmica, amb la seva xacra de l’atur que desespera tants ,milers de catalans fa que la situació sigui dramàtica per a una part molt considerable de la nostra societat. No ajuda tampoc gens l’ofensiva constant que contra Catalunya llança el govern del PP, ja sigui atacant la llengua, envaint competències o escanyant fins a límits insuportables la nostra economia.  No, no serà fàcil, però estic segur que ens en sortirem.


Catalunya, els catalans, sabem què vol dir resistir i ho tornarem a fer amb el convenciment que vindran temps millors. Treballarem per aconseguir que arribin com abans millor i això només ho assolirem amb el sanejament de la nostra economia, obtenint més recursos i dedicant el màxim esforç possible a tenir cura de qui pitjor ho passa i a les persones amb risc d’exclusió social. El nostre model d’estat del benestar és innegociable.


Som plenament conscients que el principal risc de la crisi econòmica és la fractura social i no permetrem que es produeixi. El nou govern de Convergència i Unió s’ha posat en marxa en un temps extraordinàriament curt perquè no hi ha ni un instant a perdre ni es poden posposar les decisions que s’hagin de prendre.


Comencem un any difícil però que alhora té unes perspectives il·lusionants per al conjunt de Catalunya. La nostra prioritat per a aquesta legislatura són, lògicament, la sortida de la crisi, la recuperació econòmica i combatre amb força els increments de la pobresa i els riscos d’exclusió social. Alhora, treballarem en el compromís de la consulta perquè els ciutadans de Catalunya puguem decidir el camí que volem emprendre. L’objectiu és prou important i engrescador per superar les dificultats que ens anirem trobant a cada pas. 2013 no serà fàcil però serà l’any clau perquè Catalunya avanci i progressi econòmicament, políticament i en justícia social, un camí clar i català.Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
838
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR