e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

26 de Febrer de 2012

La tardança de pep Guardiola a comunicar la seva renovació com a entrendor del FC Barcelona ha disparat tota mena de comentaris, notícies i especulacions sobre les causes de la seva tardança i ha posat nerviosos els mitjans de comunicació, especialment de Madrid, que han començat a fer circular notícies que no es corresponen en res a la realitat i que no han aconseguit transmetre aquest nerviosisme a l'aficion blaugrana que està molt tranquil·la sobre el futur de Pep.

Els madrilenys no ham tingut en compte que Guardiola és el tècnic més llorejat en la història del Barça i de marxar vol fer-ho per la porta gran. Ha guanyat, fins ara, 13 dels 16 títols als quals ha optat i que poden traduir-se en 16 de 19 al final de temporada, i deixaria la porta oberta per tornar quan vulgui a ocupar la banqueta. L'afició l'esperaria amb els braços oberts.

En la seva etapa alguns fitxatges no han sortit tal com s'esperaven. Ibrahimovic no va connectar amb l'entrenador i va abandonar l'equip després de pagar més de seixanta milions d'euros. A Txhigrisnskyi no l'han vist gairebé jugar, tot i els 25 milions que va costar, igual que Càceres, pel qual es van pagar altres 15, o Hleb, que no va tenir oportunitats malgrat la seva cartell d'estrella a l'Arsenal i a pagar 18 milions d'euros per ell.

Part del seu èxit ha estat basat en la intimitat del seu vestidor, en no exposar més del compte i, per això, va decidir, des del principi, no concedir entrevistes personals. Una cosa que va xocar amb els mitjans de comunicació de la Ciutat Comtal i que s'ha acceptat després com una cosa normal gràcies als resultats aconseguits en el terreny de joc, encara que segueix sent una espina en les seves relacions amb els mitjans i que aprofiten qualsevol ocasió per atacar-lo.

Però el principal motiu del seu retard s'entra en que el seu íntim amic i col·laborador Tito Vilanova encara no està recuperat del tot i Pep se'n ressent. Va ser la seva petició personal quan va accedir a la banqueta blaugrana i s'està ressentint aquesta temporada per la malaltia del seu segon, operat fa alguns mesos, el que li ha costat un període de baixa i no poder comptar amb ell en diversos desplaçaments. Guardiola i Tito analitzen i preparen els partits i Pep no entén el seu treball sense comptar amb el seu braç dret. Ni al Barça ... ni en un altre equip.

Cal tenir en compte que Guuardiola no ha renovat mai abans que els jugadors que finalitzaven contracte i desitjava la seva continuïtat, ho fessin a més del seu cos tècnic i té decidit aquesta temporada no fer-ho fins que Vilanova es decideixi segons sigui l'evolució de la seva malaltia, que sembla anar per bon camí. Quan Tito ho tingui decidit Guardiola renovarà amb Vilanova o amb qui esculli com a segon si Vilanova no pot continuar.

És cert que el Barcelona no pot esperar eternament per renovar el seu tècnic, tot i que hagin sortit veus de cara a la galeria assegurant públicament que el temps no és problema, però l'únic que té potestat per fixar una data en la renovació del tècnic és el president Sandro Rosell, que és el més tranquil de tots perquè sap que Pep, al costat d'Andoni Zubizarreta prepara la pretemporada, la temporada vinent, la plantilla, fitxatges, baixes i reforços.
 
Per això no cal donar crèdit a les notícies que llancen els mitjans de comunicació des de Madrid per desestabilitzar el club blaugrana i confiar en Pep, gran barcelonista i que no deixés el club sense tenir assegurada la continuïtat d'aquest cicle, de manera que directiva, cos tècnic, jugadors i afició estan molt tranquils. No hi ha cap dubte Pep seguirà al capdavant de la plantilla.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
2162
3
Comentaris afegits 
albert (figaro) 11-03-2012 - 11:51
sense dubte el Guardiola sera el entrenador del Barça la propera termporada
COSME (l'hospitalet) 03-03-2012 - 09:51
Te rao. Crec que Guardiola seguira
ana (vic) 02-03-2012 - 17:34
Guardiola es un senyor y decidira lo millor per el Barça
TORNAR