e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

23 de Març de 2011

Jaume Llauradó ha decidit presentar la seva candidatura a la presidència de la Federació Catalana. L'empresari català, president del Fòrum Samitier i exvicepresident del FC Barcelona a la primera temporada del mandat de Joan Gaspart, porta temps treballant per aparèixer a l'arena electoral.

Ningú no pot dubtar ni posar en dubte que Llauradó és un amant del futbol. Al llarg d'anys li ha anat demostrat des de múltiples vessants, i ara, en aquests moments tan difícils per a la Federació, ho tornarà a fer posant-se al servei de la mateixa si els clubs li donen la seva confiança a les urnes.

Llauradó, que no desconeix la ruïna econòmica en què es troba l'estament del futbol català, vol oferir remei i assegura tenir la signatura d'un patrocinador, la firma petroliera de Kazajistan, KazMunaiGaz d'Astana que aportaria un milió d'euros anuals durant quatre anys.

El candidat a la presidència de la Federació Catalana de Futbol està molt preocupat per ls ingerències que alguns polítics intenten fer, assegurant que el que algun partit faci campanya a favor d'algun candidat només perjudica el futbol català.

Llauradó, amic personal de Johan Cruyff, vol seguir mantenint l'holandès al capdavant de la selecció catalana, sempre que l'exentrenador del Barça mantingui les condicions actuals, és a dir, no cobrar un duro directament, però si que la seva Fundació ingressi l'import dels carnets obligatoris per a tots els tècnics i monitors del futbol base.

L'empresari manté que coneix perfectament els diners que necessiten els clubs catalans i està convençut que els pot garantir unes quantitats anuals que els permetrà seguir "vius" i en competició, retornant a la Federació el prestigi que ha de tenir i que ha perdut en els últims anys.

Jaume Llauradó, un home de futbol, que sempre ha estat intentant ajudar l'esport catalana, des del Fòrum Samitier, que presideix des de la seva fundació, passant per la creació de la Plataforma pro Seleccions Catalanes, vol ara retornar al futbol català el protagonisme que es mereix. Sort.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1700
2
Comentaris afegits 
ernest (barcelona) 29-03-2011 - 12:38
crec que Llaurado s'ha equivocat pressentn-se a tantes coses com president de la plataforma de sellecions catalanes, forum samitier, fg barcelona, lleida.... Penso que li ha passat la hora ja
Xavixavixavi (Cervelló) 24-03-2011 - 10:21
És una vergonya aquest escrit!!! Pregunta per Lleida què tal el senyor Llauradó i veràs si has de sortir correguent! És una gran indecència per part vostra defensar un tipus així. És l'Aristazaran del Lleida.
TORNAR