e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

04 de Març de 2011

El portuguès José Mourinho s'ha caracteritzat, des que Florentino Pérez el va contractar com a entrenador del Reial Madrid, per fer amics després de cada declaració, començant pel director general del club, Jorge Valdano, i seguint amb els tècnics Manuel Preciado, Pep Guardiola i Manuel Pellegrini, desacreditant també el Comitè de Competició, la Lliga de Futbol Professional i la Reial Federació Espanyola de Futbol.

Aquesta setmana el tècnic blanc s'ha mostrat en un estat tens, i això s'ha reflectit en unes declaracions força desafortunades. Unes declaracions que passen de l'anècdota al símptoma d'alguna cosa més profunda i desagradable.

En totes aquestes declaracions el portuguès denota una manca de respecte cap als altres i una falta d'humilitat, absolutament incompatibles amb el que és el R. Madrid, almenys, amb el concepte de club que sempre ha tebido per a tots els aficionats al futbol.

Mou sempre s'excusa per tot. Hi ha un cap de turc per a tot. Milers de culpables, milions, abans d'admetre qualsevol error propi en públic. En unes ocasions és el calendari, insinuant que a "altres equips" (referint-se al Barça, com sempre) sembla que li van fer a mida.

Quan el Barça té al davant d'una meravellosa dupla de dirigents: Rosell (a les altes esferes) i Guardiola (al terreny de joc) que es caracteritzen per ser esportius, mesurats, senyorials i senyors, contrasta amb aquesta autèntica bala perduda que porta de cap al president de l'entitat blanca, Florentino Pérez.

El tècnic, considerat per alguns com el millor entrenador de la temporada 2009-2010, va decidir desprestigiar el tècnic xilè Manuel Pellegrini, dient que la diferència entre aquest i el primer és que "quan em vagi del Reial Madrid mai aniré a un equip com el Màlaga".

Automàticament, des de Màlaga demanen les entranyes de Mourinho, mentre a la resta d'Espanya es tiren les mans al cap perquè comproven que el que era un club senyor no ho és el tècnic que el representa i el que no entenen els madridistes és que mentrestant Florentino calla.

I tot el món del futbol, pendent de les sortides de to de Mou es pregunten insistentment qui serà la propera victòria, a qui dirigirà els dards el portuguès que va criticar Preciado per alinear davant del Barcelona un equip de suplents, obligat per les circumstàncies i ha disculpat el Màlaga d'acudir al Bernabéu amb un equip amb escassos titulars, al·legant que diumenge tenen un compromís important.

És possible que Mou no acabi el seu contracte amb el Reial Madrid. Tot dependrà de la paciència de Florentino Pérez, i que, segons els seus col·laboradors més propers, s'està acabant.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1601
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR