e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

27 d'Abril de 2012

Hisenda no som tots

Des de fa anys el Govern espanyol, a través del seu Ministeri, ens recordava que Hisenda som tots, però veiem i observem repetidament que no és així i un dels exemples, dels molts que podríem denunciar, és el dels clubs de futbol professionals que en l'actualitat han deixat d'abonar a les arques ministerials gairebé 800 milions d'euros.
 
Mentre els clubs segueixen gastant sumes fabuloses en la contractació de jugadors, qualsevol ciutadà ras espanyol veu com li són confiscats o embargats els seus béns si deixa de pagar un sol euro a Hisenda o s'equivoca en la seva declaració de renda.
 
L'actual ministre de Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert, ha declarat que s'exigirà als clubs de futbol professionals que liquidin el seu deute amb Hisenda, però veurem que si passa com en anteriors ocasions quan delegats del Consell Superior d'Esports han efectuat idèntiques manifestacions i els clubs segueixen sense pagar un sol euro.
 
I no només no paguen a Hisenda sinó que el seu deute amb la Seguretat Social també ascendeixi a una important quantitat sense que l'Agència Tributària faci res perquè es cancel·li. Potser si els clubs haguessin cotitzat a Hisenda i haguessin abonat les seves quotes a la Seguretat Social, les retallades que el Govern ha efectuat i que afecten tots els ciutadans, no haguessin estat tan espectaculars i no s'haguessin ressentit les nostres butxaques com ho han fet en l'actualitat.
 
De moment s'ha comunicat als clubs que en la temporada 2014/2015 (d'aquí a dos anys) hauran d'abonar el 35 per cent del deute que mantenen amb Hisenda, benefici que el fisc no concedeix a cap dels ciutadans espanyols. I del 65 per cent restant no se'n parla. Serà per què pensen perdonar-ho?
 
I aquests clubs que no paguen són els que exigeixen a les ràdios un cànon per informar, uns diners que de cobrar-ho gastarien en fitxatges, mai per saldar deutes, perquè s'ha comprovat en anys anteriors que tots els ingressos es destinen a contractar jugadors i no per posar al dia la seva comptabilitat. Ni el decret del Govern central ha servit perquè la Lliga de Futbol Professional permetés l'entrada de les emissores als estadis.
 
Ja pot fer publicitat el Ministeri que als espanyols ja no aconsegueixen enganyar-nos perquè comprovem que Hisenda no som tots, només alguns.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
2497
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR