e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

11 d'Abril de 2011

En quinze dies, una temporada

"Periodista, quins quinze dies que ens esperen amb endevinalles, suposicions, rumors, declaracions, atacs. No parareu de treballar". Aquesta ha estat la primer salutació que he rebut, després de l'última jornada de Lliga, perquè no només els periodistes, sinó els aficionats, com el cambrer del meu primer cafè matinal, comencen a escalfar motors ambla vista posada  als quatre partits que han d'enfrontar al Barça i al Reial Madrid en només quinze dies.

"El Reial Madrid es juga una temporada en aquests quinze dies, eh periodista", va afegir mentre seguia preparant cafès a tort i a dret, i vaig haver de donar-li tota la raó, perquè la Lliga té clar, claríssim, color blaugrana, llevat que el Barça faci bogeries en les set jornades que falten, i només una victòria a la Copa del Rei o l'eliminació dels de Pep Guardiola a la Champios Leagur pot salvar una temporada als de la capital d'Espanya i netejar una mica la trista imatge que han donat pels camps de la lliga estatal.

I li dono la raó al cambrer pel que fa a suposicions i endevinalles perquè per Madrid comença a córrer el rumor que Jose Mourinho tiri el partit de la Lliga, el primer enfrontament entre els dos equips, per donar descans als seus titulars de cara als altres tres enfrontaments.

Però, en contra de tot això, jo no m'ho crec perquè estic segur que animicament el primer resultat marcará els altres tres. Una victòria del Barça a l'estadi Bernabéu, encara que sigui davant dels suplents del Reial Madrid, suposaria una alça en la moral dels catalans i afectaria als madridistes, que no han guanyat l'equip de Guardiola des que el de Sampedor els dirigeix i Mourinho als merengues, que intenta amb les seves declaracions empetitir el torneig de la Lliga i engrandir al màxim la Champions League.

El tècnic portugues sap que la seva única salvació és aconseguir un títol aquesta temporada i una derrota en el proper partit de Lliga significaria un treball extra per elevar la moral dels seus jugadors, mentre que en Pep, amb el seu actual discurs pessimista, i de no refiar-se de cap rival, interiorment li donaria certa garantia d'exit per als altres tres partits, perquè a la Lliga ja està demostrant que és el més regular de tots els contendents i tant la Copa del Rei com la d'Europa són dos títols desitjables per sumar un altre triplet en el seu historial.

El Barça sap que els èxits que està obtenint des que Guardiola dirigeix ​​l'equip són irrepetibles i per això no pot desaprofitar l'ocasió, davant un rival que com diu el meu cambrer "té molt bons jugadors, però no té equip, mentre que el Barça, a més de tenir grans jugadors té un gran equip".

El Reial Madrid només té una única solució per poder salvar la temporada: un títol. Dins de quinze dies la solució, cambrer.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1548
3
Comentaris afegits 
simon (barcelona) 21-04-2011 - 13:14
Ja l'ha salvat Mourinho. Una temporada per olvidar pero amb una Copa
adolfo (barcelona) 17-04-2011 - 12:35
de moment Mourinho ha perdut el primer "round i ha donat mostras de la seva mala educacio
lourdes (Puigcerd) 13-04-2011 - 11:59
Les suposicions del vostre amic cambrer, les tinc jo amb el partit d Copa del rey, em temo, per dir-ho d'alguna manera, q en Pep donar descans als titulars.
TORNAR