e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

14 d'Agost de 2011

Els horaris del futbol

Trist, deplorable, desagradable, llastimosa, penosa, desoladora, tremenda, terrible, desconsoladora, angoixant, desesperant, incongruent, contradictòria, absurda, il·lògica, desencertada, confusa, inacceptable, discordant, absurda, nècia, dispersa, embullada, incomprensible, inconnexa, inintel.ligible, embolicada... ha estat la decisió de la Lliga de Futbol Professional en confeccionar els horaris de la primera jornada de la Lliga 2011-2012, que, dit sigui de passada, potser no se celebra per l'anunciada vaga de L 'Associació de Futbolistes.

Si ja va ser incomprensible la decisió de disputar un partit de Primera Division dilluns a les 21 hores l'actual designació d'un partit el diumenge a les 12 del migdia i un altre el diumenge a les 22 hores és totalment inacceptable perquè en cap moment s'ha tingut en compte els aficionats i no serveix l'excusa donada per Mediapro que es fa pels horaris a la Xina.

Jugar un diumenge d'agost a les 12 hores és inhumà per als futbolistes ja que la temperatura és ideal per estar prenent el sol a la platja o un vermut a la terrassa de qualsevol bar però mai per fer esport i menys de competició i professional.

Tampoc és el més encertat el designar les 21 hores d'un dilluns per a un partit de Primera Division. ja que no es té en compte que molts comerços tanquen a aquesta hora i no donen temps als seguidors, socis i aficionats a desplaçar-se al camp per presenciar l'inici de l'enfrontament.

Si ja era tard un diumenge a les 21 hores perquè la trobada finalitza (llevat l'allargament del temps reglamentari per part del col.legiat) a les 22,45 i al dia següent és laborable, imaginin retardar el inic de la confrontació una hora. El que s'ha dit al soci, aficionat o seguidor no compta per a res. A més, aquests horaris no són propicis perquè assisteixin a veure l'espectacle els menors i menys a l'hivern ja que a més de que la temperatura no és la ideal, hi ha escola o institut al dia següent.

Si el que pretén la Lliga de Futbol Professional és evitar que assisteixi públic als estadis, amb aquesta designació d'horaris ho aconseguirà totalment, a més que tothom ha d'esperar que faltin set dies per a la celebració de la jornada.

Espanya és un dels pocs països (com a mínim dels anomenats desenvolupats) en el qual no s'assenyalen els dies i les hores de la celebració dels partits quan es confecciona el calendari i ja que som donats a copiar, fem-ho dels que ho fan, no copiem només coses dolentes.

Np dit, una decisió Trist, deplorable, desagradable, llastimosa, penosa, desoladora, tremenda, terrible, desconsoladora, angoixant, desesperant: incongruent, contradictòria, absurda, il · lògica, desencertada, confusa, inacceptable, discordant, absurda, nècia, dispersa, embolicada , incomprensible, inconnexa, inintel.ligible, embolicada i embullada.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1409
7
Comentaris afegits 
toni (barcelona) 22-08-2011 - 10:46
Quand la Lliga fara com altres paisos de donar totes las dates i horaris al confeccionar el calendari?
lluis (borges blanques) 20-08-2011 - 19:28
Algu veura un diumenge a les 12 hores uh partit de futbuk?. Algu anira a dormir el diumenge passades les 23,45 hores si no es un partit interesantisim?. La Lliga esta matant el futbol, amb el horaris i en permetre la vaga de jugadors.
sergi (calella) 19-08-2011 - 17:01
Si no volen que els de fora de les ciutats anem al futbol estan logran.lo perque els horaris d'ara no ens lo permetan
marilo (barcelona) 19-08-2011 - 10:18
Es notaque qui mana al futbol no trevalla i per aixo les importa poc a quina hora acaben els partits
mireia (senmenat) 16-08-2011 - 15:56
A qui favoreiex aquest horari?. Crec que entre uns i altres estan matan als aficionats al futbol
TORNAR