e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

28 de Juny de 2012

Dictadura a l'any 2012

La direcció esportiva de Nou Barris ha utilitzat una dictadura inusual per deixar sense concessió les instal·lacions de Can Dragó a l'Alzamora CF, que les venia utilitzant des de fa més de 46 anys i que alberguen a gairebé quatre-cents nens del barri que juguen al futbol, setmana si i setmana també, important molt poc als polítics del barri la dedicació a aquests nens i lliurant la seva gestió a una empresa (Fundació marcet) perquè s'en beneficiï.

El camp de futbol del barri de Porta és en un nucli de Nou Barris entre els passejos de Valldaura, Verdun i Fabra i Puig, i la Meridiana. Un barri entre l'antiguitat de la masia de Can Verdaguer i la modernitat d'Heron City. Aquí, a Can Dragó, va néixer el camp de futbol, fruit de la febre olímpica amb motiu dels Jocs de Barcelona el 1992.

Fins el cap de setmana passat, com en tots els anteriors, el camp ha estat escenari de nombrosos partits de futbol de totes les edats, des dels 4 fins als 19 anys, a més d'acollir també trobades de veterans (exjugadors de l'Alzamora), ja que com diu el seu actual president Carlos Valencia, el principal objectiu és donar aixopluc als joves esportistes formant com a futbolistes i com a persones.

Malgrat les nombroses reunions convocades per la directiva i els pares dels nens, l'Ajuntament del barri fa cas omís i deixa que una empresa privada sigui la que gestioni les instal·lacions, que són municipals i per a gaudi de les persones del barri.

A l'Alzamora els polítics els han pres el pèl perquè tot i haver guanyat el concurs per a la gestió de les instal·lacions, 24 hores després els retiren la concessió i la hi concedeixen a la Fundació Marcet, a saber a canvi de què i malgrat que un jutge ha sol·licitat, mitjançant sentència, que l'Ajuntament presenti els motius del canvi.

"Per a la nostra sorpresa no érem els únics que lluitàvem pel nostre camp", segons Tejero. La sorpresa que es va convertir en indignació quan primer se'ls comunicava que havien guanyat el concurs i 24 hores després els van dir el contrari, i el van concedir a una fundació privada, amb nom de l'exjugador del Madrid i Espanyol Javier Marcet, que actualment té 83 anys i que és el president de l'entitat.

A la ciutat esportiva de Marcet, a la Vall d'Hebron, 35.000 metres quadrats amb 10 camps i 42 vestidors, volen expandir el seu projecte de formació de joves futbolistes a la resta de Barcelona i no els importa que altres entitats surtin prejudicadas si ells poden fer negoci.

Aquest assumpte donarà molt a parlar i escriure perquè la gent de l'Alzamora no està disposada a que els seus nens es quedin sense camp de joc i estan disposats a arribar on faci falta i fer complir la sentència dictada per un jutge que l'Ajuntament no compleix. Esperem pel bé l'esport i dels nens que el final sigui feliç.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
2082
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR