e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

01 d'Abril de 2011

Les incongruències del Reial Madrid són constants des que Florentino Pérez va contractar José Mourinho com a entrenador de la plantilla del primer equip de la capital espanyola, i no para de cometre mil errors intentant desequilibrar al seu màxim rival, el FC Barcelona, ja que en els terrenys de joc, fins ara, els ha estat impossible.

La primera incoherència del president blanc va ser després de l'enfrontament, que als pocs dies de ser contractat el tècnic lusità, va mantenir aquest amb el director general del club, Jorge Valdano, ja que Florentino Pérez va afirmar que la màxima autoritat després d'ell era l'exinternacional argentí, per "torejar-lo" als pocs dies al tractar tots els assumptes esportius directament amb Mourinho, relegant a Valdano a fer d'apagafocs.

L'última incongruència de Florentino Pérez ha estat prohibir a l'estadi Bernabéu l'emissió de totes les cançons de la cantant Shakira, per la seva relació amb el defensa internacional del FC Barcelona, Gerard Piqué, quan la cançó més popular de la cantant colombiana, Waka-Waka ha estat radiada des de l'inici de temporada abans que els equips contendents en el partit saltessin a la gespa a escalfar.

Curiosament, fa uns anys, concretament el maig del 2005, Florentino Pérez feia els honors a l'actual parella de Piqué al Bernabéu. El president del club blanc li va lliurar a l'artista una samarreta amb el número 5 i el seu nom inscrit a l'esquena. Tot eren felicitacions. Shakira va voler conèixer Ronaldo Nazario de Lima per agrair-li la seva tasca com a ambaixador de l'ONU. També es va fotografiar amb David Beckham sense que li posessin el menor problema, tot al contrari, donant-li les majors facilitats i enviant després als mitjans de comunicació madrilenys les fotos, per a la seva publicació.

Segur que la cantant, sòcia de l'Espanyol i seguidora de la selecció espanyola, no ha de donar crèdit a la decisió que ha pres el club blanc. Probablement, molts madridistes acudiran a l'estadi Vicente Calderón el proper 3 de juny per presenciar el concert de l'artista colombiana i aplaudiran la seva actuació.

L'estiu passat, Shakira va dur a terme a Madrid una campanya benèfica per ajudar els nens d'Àfrica. El seu Waka-Waka, l'himne oficial del Mundial de Sud-àfrica, es va convertir en una referència per als amants del futbol i els seguidors de la colombiana. D'aquesta llista de aficionats acaba de marxar el Madrid per la porta del darrere. Segur que el club blanc té problemes més importants que vetar Shakira.

Tot el contrari passa a Barcelona, perquè a ningú se li ha ocorregut censurar els programes en què apareix Sara Carbonero, la núvia del porter internacional, Iker Casillas, company de selecció de Gerard Piqué i gran amic de la parella. Tampoc boicotejar els productes que anuncia la periodista.

Veient la que s'ha armat a tota Espanya amb aquesta increïble decisió, el màxim mandatari del club blanc ha fet saltar a la palestra al seu apagafocs Jorge Valdano perquè digui als quatre vents que la presència de Shakira no ha estat vetada en al Bernabeu, sinó només les seves cançons. Que bonic

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1720
11
Comentaris afegits 
adolfo (barcelona) 08-04-2011 - 17:31
xavixavixavi amb sembla que necesites, ademes de educacio, unas lentes de optica perque la foto porta boligraf no pipa y a la rambla tindas que anar tu per fer cales pero no precisament de figura. I eest tot lo que tinc que dirte. Fins mai
Xavixavixavi (Cervelló) 08-04-2011 - 11:23
(cont.) i ves aprenent a fer de figureta a Les Rambles per a treure uns dinerets!!! Jo només he fet uan opinió si volgués els meus cinc minuts de "joia" faria un bloc, em faria una foto fumant amb pipa i en lloc de parlar de futbol parlaria de Shakira.
XAvixavixavi (Cervelló) 08-04-2011 - 11:22
Adolfo (quin nomet!): de partits de futbol n'he vist moltissim més que tu!!!: Jo no veig la Shakira jugant per enlloc, i si tu creus que la gestió del Llauradó al Lleida va ser genial com afirmael senyor Alemany, pots confiar-li els teus estalvis (cont.)
adolfo (barcelona) 07-04-2011 - 21:04
xavixavixavi saps lo que es un partit de futbol?. has vist algun partit? Dons la impressio que no i que vols els teu 5 minuts de gloria a costa dels demes. Sr. Alemany no el tingui en compta, ni mereixs un segind d'atencio
enric (san feliu de llobregat) 07-04-2011 - 11:48
sr. xavixavixavi amb sembla que voste possa tot al meteig pot. Que te que veure el escrit del sr. alemany amb la lluita contra Franco, l'arribada a la lluna o els atemptas d'ETA. Amb sembla que s'ho ha de fer mirar perque no esta massa be. Sr. Alemany ni
TORNAR