e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

08 de Desembre de 2010

El FC Barcelona de Pep Guardiola ha decidit viatjar a les ciutats on ha de disputar el seu partit de Lliga el mateix dia del partit, cosa que és permès per les regles vigents, però que desaconsella la Reial Federació Espanyola de Futbol per algun incident imprevisible pot deixar en terra als jugadors i tècnics i no arribar a temps per a la disputa del partit.

En l'última jornada, Guardiola fidel als seus principis, va mantenir la seva postura tot i que tots els indicis apuntaven que no es podria viatjar en avió a Pamplona per arribar amb el temps necessari per iniciar el partit. El més fàcil, en conèixer la vaga salvatge efectuada pels controladors aeris, hauria estat variar el sistema de viatge i el mateix dissabte, a primera hora del matí, pujar a l'AVE amb el que hauria arribat al migdia a Pamplona amb temps suficient per dinar i descansar.

Però si Guardiola va decidir que havia de marxar en avió en aquest desplaçament, algun responsable del club li hauria haver fet reflexionar i explicar-li que la no arribada al partit 30 minuts abans de l'inici del partit suposaria la pèrdua del mateix per 3-0, ja que encara que el secretari general de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Jorge Pérez, hagués indicat a un responsable del Barça que es suspendria el partit cas de no poder desplaçar-se en avió, el club ha de saber que no és la Federació la que decideix en aquest cas, sinó la Lliga Professional de Futbol.

Em sembla fantàstic que Pep Guardiola, que ha estat un gran jugador i ara un excel·lent entrenador, miri pels interessos dels jugadors, que prefereixen no estar concentrats i la veritat és que fins ara els resultats són magnífics, però haurà de tenir en compte, en el futur, que accions com les del dissabte passat són molt perilloses perquè hi ha sempre voltors"esperant qualsevol error per aprofitar-se d'ells.

Seria una veritable llàstima que el que els jugadors aconsegueixen sobre la gespa, dirigits per un gran tècnic com és Pep Guardiola, es perdés als despatxos federatius per una decisió equivocada a l'hora de planejar un desplaçament. Cal vigilar aquests detalls importants i anar amb compte amb els límits de la legalitat.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1249
4
Comentaris afegits 
cosme rigol (l'hospitalet de llobregat) 12-12-2010 - 19:16
Per que el Barça no pot sortir el dia avans?. No sera que volen ser diferents
arcadi segarra (caldes montbui) 10-12-2010 - 16:35
Crec que Guardiola busca lo millor pels seus jugadors i per aixo no els concentra. Fins ara no havia passat res i aquest cop no ha sigut l'unic equip que ha tingut problemas perque algus no han pogut viajar
valenti cifuenets (barcelona) 10-12-2010 - 11:02
per que el Barça ha de ser diferent i no cumplir amb les normes?- Penso que la prepotencia que diuen te el Mourinho tambe la te el Guardiola
sergi gomez (barcelona) 09-12-2010 - 19:44
Es veritat que Guardiola apura massa els desplasaments. Habria que anar el dia avans com el desmes equips, encara que als jugadors no l'es agradi
TORNAR