e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

28 de Juny del 2012

Dictadura a l'any 2012

La direcció esportiva de Nou Barris ha utilitzat una dictadura inusual per deixar sense concessió les instal·lacions de Can Dragó a l'Alzamora CF, que les venia utilitzant des de fa més de 46 anys i que alberguen a gairebé quatre-cents nens del barri que juguen al futbol, setmana si i setmana també, important molt poc als polítics del barri la dedicació a aquests nens i lliurant la seva gestió a una empresa (Fundació marcet) perquè s'en beneficiï.

El camp de futbol del barri de Porta és en un nucli de Nou Barris entre els passejos de Valldaura, Verdun i Fabra i Puig, i la Meridiana. Un barri entre l'antiguitat de la masia de Can Verdaguer i la modernitat d'Heron City. Aquí, a Can Dragó, va néixer el camp de futbol, fruit de la febre olímpica amb motiu dels Jocs de Barcelona el 1992.

Fins el cap de setmana passat, com en tots els anteriors, el camp...

Continuar llegint...

13 de Juny del 2012

Sembla d'un altre món

Rafa Nadal, després de guanyar el seu setè Roland Garros, als 26 anys, s'ha convertit en el primer tennista que ha aconseguit aquesta proesa, demostrant que en l'esportiu no sembla d'aquest món, ja que al llarg de la seva carrera ha obtingut triomfs veritablement extraordinaris.

Rafael Nadal Parera, nascut a Manacor el 3 de juny de 1986, és el tennista més jove de la història en aconseguir el Golden Slam de Carrera, que inclou els quatre Grand Slam i la medalla d'or als Jocs Olímpics, encara que no s'aconsegueixin el mateix any, ja que ho va aconseguir quan tenia 24 anys i 103 dies i, així mateix, també és l'únic tennista masculí de la història que ha guanyat en un mateix any -2010- tres Grand Slam en tres superfícies diferents. També és el tennista amb més títols de Màster 1000, en tenir 21 superant a tennistes il·lustres com Roger...

Continuar llegint...

05 de Juny del 2012

Renovar la il·lusió

L'Europeu 2012 suposa renovades il·lusions per als aficionats espanyols que confien que La Roja els donarà de nou una alegria com va fer en l'anterior campionat i al Mundial de Futbol, guanyant ambdues competicions.
 
L'Eurocopa 2012, oficialment, Campionat Europeu de Futbol de la UEFA o UEFA EURO 2012, serà la XIV edició de l'Eurocopa, el principal torneig entre seleccions de futbol europees organitzat per la UEFA.
 
Aquesta edició del torneig es fa a Polònia i Ucraïna, des del 8 de juny al 1 de juliol de 2012. A més, serà la primera Eurocopa a l'Europa de l'Est, des que es fes l'any 1976 a l'antiga Iugoslàvia. També serà la primera Eurocopa de la història en la que hi seran seu dos països de diferents horaris.
 
Polònia i Ucraïna van postular-se a ser seus abans de l'1 de febrer de 2005 juntament a altres set candidatures de...

Continuar llegint...