e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

27 d'Abril del 2012

Hisenda no som tots

Des de fa anys el Govern espanyol, a través del seu Ministeri, ens recordava que Hisenda som tots, però veiem i observem repetidament que no és així i un dels exemples, dels molts que podríem denunciar, és el dels clubs de futbol professionals que en l'actualitat han deixat d'abonar a les arques ministerials gairebé 800 milions d'euros.
 
Mentre els clubs segueixen gastant sumes fabuloses en la contractació de jugadors, qualsevol ciutadà ras espanyol veu com li són confiscats o embargats els seus béns si deixa de pagar un sol euro a Hisenda o s'equivoca en la seva declaració de renda.
 
L'actual ministre de Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert, ha declarat que s'exigirà als clubs de futbol professionals que liquidin el seu deute amb Hisenda, però veurem que si passa com en anteriors ocasions quan delegats del Consell Superior d'Esports...

Continuar llegint...

03 d'Abril del 2012

Amargat i caduc

Javier Clemente, actual entrenador del Reial Sporting de Gijón, és un personatge amargat, agre, desagradable, amb uns mètodes esportius caducs, acabats, liquidats, més propis del segle XIX que les tàctiques que s'apliquen actualment en el futbol modern.

Clemente que des que s'ha fet càrrec de l'equip asturià ha aconseguit només sis punts dels 24 possibles, l'únic que ha obtingut és fer baixar el conjunt a l'última plaça de la classificació del campionat de Lliga.

En la seva última conferència de premsa en lloc de parlar de futbol es va dedicar a insultar i menysprear a un periodista d'un mitjà astuarià, ficant-se amb la seva família i desviant l'atenció del que és realment important per a tots que és el moment pel qual travessa l'equip del Principat.

En la temporada 1981-1982 es va fer càrrec del primer equip de...

Continuar llegint...