e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

26 de Febrer del 2012

Nervis? Tranquil·litat absoluta

La tardança de pep Guardiola a comunicar la seva renovació com a entrendor del FC Barcelona ha disparat tota mena de comentaris, notícies i especulacions sobre les causes de la seva tardança i ha posat nerviosos els mitjans de comunicació, especialment de Madrid, que han començat a fer circular notícies que no es corresponen en res a la realitat i que no han aconseguit transmetre aquest nerviosisme a l'aficion blaugrana que està molt tranquil·la sobre el futur de Pep.

Els madrilenys no ham tingut en compte que Guardiola és el tècnic més llorejat en la història del Barça i de marxar vol fer-ho per la porta gran. Ha guanyat, fins ara, 13 dels 16 títols als quals ha optat i que poden traduir-se en 16 de 19 al final de temporada, i deixaria la porta oberta per tornar quan vulgui a ocupar la banqueta. L'afició l'esperaria amb els braços oberts.

En la...

Continuar llegint...

12 de Febrer del 2012

De molt mal gust

La majoria dels franceses, la gran majoria i molt especialment els mitjans de comunicació, mai han acceptat que els esportistes espanyols aconsegueixin més triomfs que els dels seu país i per això sempre han procurat desmerèixer els mèrits dels atletes hispans, cosa que van iniciar quan el ciclista Pedro Delgado va guanyar el Tour de Frncia.
 
Els francesos, que ara es diverteixen amb els guinyols intentant desprestigiar els esportistes espanyols, s'han oblidat que ja l'any 1967 en els populars 6 dies de carreres ciclistes, els atletes representants del seu país, van preferir barreges basades en la cafeïna, mentre que els altres prenien sucre barrejat amb èter, o utilitzaven les begudes alcohòliques o la nitroglicerina, de manera que no es van acceptar les seves marques.

Aquests mateixos francesos haurien de mirar-se el melic, ja que en l'actualitat Patrice Ciprelli, marit i entrenador de la...

Continuar llegint...