e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

31 de Gener del 2012

Molta sort

Molta sort haura de tenir la ciutat de Madrid per ser escollida seu dels Jocs Olímpics de 2020 ja que el Comitè Olímpic Internacional ja no el presideix un espanyol ni als llocs de importància dins de l'esmentat comitè hi ha personatges hispans per decantar la decisió i no hem d'oblidar que en la designació de Barcelona per a la celebració dels Jocs de 1992 el COI estava presidit per Juan Antonio Samaranch, veritable "factòtum" per decantar la decisió.

Samaranch va dirigir la candiadtura cap al triomf fent variar, dia a dia, decisions que ell sabia per endavant no eren les que els membres del Comitè consideraven importants i avisant de les variacions que debian efectuar-se en les diferents estructures per aconseguir l'aprovat de les comissions que debien visitar-les.

Tampoc s'ha d'oblidar que l'alcalde de Barcelona per aquelles dates, Pasqual Maragall, va basar tot el seu...

Continuar llegint...

19 de Gener del 2012

Dolents, molts dolents, dolentíssims

Dolents, molt dolents, dolentíssims. Res de Conspiració judeo-masònica organitzada pel Comitè Nacional d'Àrbitres que dirigeix el càntabre Victoriano Sanchez Arminio. Res de Villarato, invent de la caverna mediàtica madridista. Res de nomenament a dit dels col·legiats per perjudicar a determinats equip. Res de res. La realitat, la veritat és que tots els àrbitres nacionals són dolents, molt dolents, dolentíssims.
 
Victoriano Sánchez Arminio nacional a Santander el 26 de jubilació de 1942 és un exàrbitre que des de l'any 1993 és el president del Comitè Tècnic d'Àrbitres de la Reial Federació Espanyola de Futbol, recolzat pel president Miguel Ángel Villar, que va ser qui el va nomenar per al càrrec.

Sánchez Arminio va debutar a Primera Divisió en la temporada 1976-77. El seu primer...

Continuar llegint...

03 de Gener del 2012

Mercat d'hivern

El mercat de fitxatges d'hivern, abreujat com mercat d'hivern, és un terme d'ús futbolístic per fer referència a un termini de temps, majoritàriament al llarg del mes de gener, en què els clubs de futbol poden fer transferències o altes de futbolistes a la plantilla dels clubs. Es denomina mercat d'hivern perquè el mes de gener és hivernal al continent europeu, en contraposició a l'estiu, lapse de temps en què es realitzen la majoria dels fitxatges per a la temporada que s'inicia al setembre.

El termini sol ser entre les 00:00 hores de l'1 de gener fins les 24:00 hores del 31 del mateix mes, encara que pot variar segons el país i permet als clubs de futbol remodelar les seves plantilles per a la resta de la temporada, especialment per suplir jugadors lesionats, donar baixes a jugadors que no han complert les esperances dipositades en ells al contractar o tancar...

Continuar llegint...