e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

14 d'Agost del 2011

Els horaris del futbol

Trist, deplorable, desagradable, llastimosa, penosa, desoladora, tremenda, terrible, desconsoladora, angoixant, desesperant, incongruent, contradictòria, absurda, il·lògica, desencertada, confusa, inacceptable, discordant, absurda, nècia, dispersa, embullada, incomprensible, inconnexa, inintel.ligible, embolicada... ha estat la decisió de la Lliga de Futbol Professional en confeccionar els horaris de la primera jornada de la Lliga 2011-2012, que, dit sigui de passada, potser no se celebra per l'anunciada vaga de L 'Associació de Futbolistes.

Si ja va ser incomprensible la decisió de disputar un partit de Primera Division dilluns a les 21 hores l'actual designació d'un partit el diumenge a les 12 del migdia i un altre el diumenge a les 22 hores és totalment inacceptable perquè en cap moment s'ha tingut en compte els aficionats i no serveix l'excusa donada per Mediapro que es fa pels horaris a la Xina. ...

Continuar llegint...

03 d'Agost del 2011

Primer títol de la temporada

Falten menys de 15 dies perquè Xavi Hernandez, capità del FC Barcelona, o Iker Casillas, el seu homòleg al Reial Madrid, aixequin la copa que signifiqués el primer títol de la temporada 2011-2012 per un dels dos millors equips del moment a la Península ibèrica.

El Barça, com campió de la Lliga de la temporada, i el Reial Madrid com campió de la Copa del Rei, dirimiran la seva hegemonia en el futbol hispà, en partit d'anada i tornada, per il.lusionar de nou als seus aficionats, en un moment en què cap dels dos ha completat la seva plantilla, encara que sí han incorporat a nous jugadors.

Els blancs segueixen sospirant pel brasiler Neymar, tot i les contínues negatives del Santos, el seu actual equip, per acceptar l'oferta de Florentino Pérez, i les declaracions del jugador assegurant que no vol formar part de la plantilla que dirigeix Mourinho i desitja jugar el Mundial...

Continuar llegint...