e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

25 d'Abril del 2011

Valdés, a punt de fer història

El porter internacional del FC Barcelona, Victor Valdes, està a un sol pas de fer història al club, ja que amb 400 partits disputats, és a només 11 partits de superar el rècord com el porter que més partits ha jugat amb l'equip, xifra que té l'actual secretari tècnic del club, Andoni Zubizarreta.

Nascut a l'Hospitalet de Llobregat però afincat a Gavà, ha desenvolupat tota la seva carrera esportiva al futbol base del FC Barcelona, club al que va ingressar l'1 de juliol de 1992, amb només 10 anys d'edat, procedent de la penya barcelonista Cinc Copes. No obstant això, el setembre d'aquest mateix any, gairebé sense començar la temporada, es va veure obligat a deixar el club, ja que la seva família es va traslladar a viure a Tenerife durant tres anys per motius personals.

Va debutar en la Primera divisió espanyola l'1 de setembre de 2002 en el partit FC...

Continuar llegint...

11 d'Abril del 2011

En quinze dies, una temporada

"Periodista, quins quinze dies que ens esperen amb endevinalles, suposicions, rumors, declaracions, atacs. No parareu de treballar". Aquesta ha estat la primer salutació que he rebut, després de l'última jornada de Lliga, perquè no només els periodistes, sinó els aficionats, com el cambrer del meu primer cafè matinal, comencen a escalfar motors ambla vista posada  als quatre partits que han d'enfrontar al Barça i al Reial Madrid en només quinze dies.

"El Reial Madrid es juga una temporada en aquests quinze dies, eh periodista", va afegir mentre seguia preparant cafès a tort i a dret, i vaig haver de donar-li tota la raó, perquè la Lliga té clar, claríssim, ...

Continuar llegint...

01 d'Abril del 2011

De l'homenatge a la 'shakirofòbia'

Les incongruències del Reial Madrid són constants des que Florentino Pérez va contractar José Mourinho com a entrenador de la plantilla del primer equip de la capital espanyola, i no para de cometre mil errors intentant desequilibrar al seu màxim rival, el FC Barcelona, ja que en els terrenys de joc, fins ara, els ha estat impossible.

La primera incoherència del president blanc va ser després de l'enfrontament, que als pocs dies de ser contractat el tècnic lusità, va mantenir aquest amb el director general del club, Jorge Valdano, ja que Florentino Pérez va afirmar que la màxima autoritat després d'ell era l'exinternacional argentí, per "torejar-lo" als pocs dies al tractar tots els assumptes esportius directament amb Mourinho, relegant a Valdano a fer d'apagafocs.

L'última incongruència de Florentino Pérez ha estat prohibir a l'estadi...

Continuar llegint...