e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

23 de Març del 2011

Llauradó, un home de futbol

Jaume Llauradó ha decidit presentar la seva candidatura a la presidència de la Federació Catalana. L'empresari català, president del Fòrum Samitier i exvicepresident del FC Barcelona a la primera temporada del mandat de Joan Gaspart, porta temps treballant per aparèixer a l'arena electoral.

Ningú no pot dubtar ni posar en dubte que Llauradó és un amant del futbol. Al llarg d'anys li ha anat demostrat des de múltiples vessants, i ara, en aquests moments tan difícils per a la Federació, ho tornarà a fer posant-se al servei de la mateixa si els clubs li donen la seva confiança a les urnes.

Llauradó, que no desconeix la ruïna econòmica en què es troba l'estament del futbol català, vol oferir remei i assegura tenir la signatura d'un patrocinador, la firma petroliera de Kazajistan, KazMunaiGaz d'Astana que aportaria un milió d'euros...

Continuar llegint...

15 de Març del 2011

Rancuniós i perdedor

Zlatan Ibrahimovic no ha sabut encaixar, en cap moment, la seva sortida del FC Barcelona, ni ho ha acceptat, el mateix que va ocórrer amb Samuel Eto'o, dels quals no es va discutir en cap moment la seva qualitat futbolistica sinó els seus continus problemes al vestidor, enfrontats a diversos dels seus companys, unes vegades perquè no li passaven el pilota i altres perquè tenien més protagonisme en els mitjans de comunicació que l'internacional suec.

Ibrahimovic va ser contractat pel Milan per 24 milions d'euros, bastants menys milions dels que li cost al club del Camp Nou i des que van arribar a Itàlia no ha cessat d'atacar l'entrenador blaugrana, Pep Guadiola, i no només ha estat el jugado , sinó també el seu representant, Mino Raiola, afirmant repetidament que Guardiola no el volia a l'equip i que no parlava amb ell en cap moment.

El suec va arribar a assegurar que semblava com si el tècnic...

Continuar llegint...

04 de Març del 2011

I ara, qui serà el següent?

El portuguès José Mourinho s'ha caracteritzat, des que Florentino Pérez el va contractar com a entrenador del Reial Madrid, per fer amics després de cada declaració, començant pel director general del club, Jorge Valdano, i seguint amb els tècnics Manuel Preciado, Pep Guardiola i Manuel Pellegrini, desacreditant també el Comitè de Competició, la Lliga de Futbol Professional i la Reial Federació Espanyola de Futbol.

Aquesta setmana el tècnic blanc s'ha mostrat en un estat tens, i això s'ha reflectit en unes declaracions força desafortunades. Unes declaracions que passen de l'anècdota al símptoma d'alguna cosa més profunda i desagradable.

En totes aquestes declaracions el portuguès denota una manca de respecte cap als altres i una falta d'humilitat, absolutament incompatibles amb el que és el R. Madrid, almenys, amb el concepte de...

Continuar llegint...