e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

22 de Maig de 2015

Al costat dels incompliments del govern espanyol cap a Catalunya, com la desinversió històrica cap a les nostres infraestructures, que fa que disposem del pitjor servei de Rodalies de tot l’Estat espanyol i que es generin col·lapses com el d’aquest dijous que ha afectat milers de persones, ens trobem amb la voluntat manifesta de Mariano Rajoy de voler crear inestabilitat a casa nostra.

Fixem-nos, sinó, amb les tres querelles presentades contra el president Mas, la vicepresidenta Joana Ortega i la consellera Irene Rigau per haver organitzat el 9-N.

Fixem-nos també amb les actuacions del ministre Wert en contra de la llengua catalana amb l’únic objectiu de trencar la convivència i el sistema d’immersió lingüística.

En la mateixa línia, també hi posem el ministre de l’Interior, i el conflicte entre la Policia Nacional i els Mossos d’Esquadra per la presumpta xivatada en la lluita antigihadista. O també ens podem fixar en la prohibició de la Junta Electoral Central d’exhibir estelades als ajuntaments.

Malgrat tot, considero que hem de procurar no despistar-nos posant només el focus sobre Wert o sobre Fernández Díaz. I és que el president del govern espanyol és Mariano Rajoy, el que s’amaga darrere plasmes, però, al cap i a la fi, és el màxim responsable de les actuacions contra Catalunya que des del conjunt del govern espanyol s’estan portant a terme. Per tant, alerta, que el procés català està essent, i seguirà essent, atacat des de tots els flancs possibles.

Motius, doncs, per fer la nostra no ens en falten, més aviat ens en sobren i, a més, cada dia que passa en podem afegir un de nou a la llista. Nosaltres seguirem fent camí cap a una Catalunya nova i millor, que ens il·lusiona i ens dóna força. Ho farem a través de les urnes, que per això creiem fermament en la democràcia i en la llibertat. I el resultat d’aquest diumenge, suposarà un nou pas endavant cap a aquesta Catalunya que anhelem.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
894
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR