e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

17 de Febrer de 2014

Compromesos amb les persones

Fa uns mesos, des de Convergència Democràtica de Catalunya, vam iniciar els treballs de la Convenció nacional Compromesos amb les persones!, que té la finalitat de pensar, debatre i proposar quina Catalunya independent, nova i millor volem per al futur proper en els àmbits econòmic, social, de regeneració democràtica i d’encaix dins d’ Europa. És la nostra proposta política per a una Catalunya lliure que tingui una economia d’èxit al servei de les persones, un Estat del benestar fort i sostenible, una democràcia de qualitat i formar part d’una Europa més participativa i dels pobles. Aquest projecte polític, el de construir aquest estat propi, ens il·lusiona i el volem compartir amb el conjunt del país. Se’ns obre un nou horitzó d’esperança col·lectiva. Volem decidir perquè hi tenim dret i perquè sabem cap a on volem anar.
 
Catalunya ha tingut, des de sempre, una enorme capacitat de progressar. Sabem que reunim les condicions per a construir plegats un país millor. Tenim potencial, tant a nivell de societat com des del punt de vista econòmic, i estem convençuts que podem viure en un país normal i lliure.
 
Ara estem començant a bastir aquesta nova Catalunya, que posi cada persona en el seu centre, que tingui ànima social. La nació comença amb les persones, i treballar al servei de la nació és justament treballar per a les persones. Volem doncs una Catalunya que sigui de tots i per a tots. Volem un país que confiï en la seva gent i, alhora, que la seva gent confiï en el país.
 
És amb aquesta Convenció que des de la nostra formació política definim els grans eixos per al nostre futur proper. Aquest és el nostre compromís. Els propers 15 i 16 de març, presentarem el document d’aquesta Convenció Compromesos amb les persones!, i l’obrirem al conjunt de tota la ciutadania. Perquè és amb la força de cadascú, sumant, que ho aconseguirem!
 
Josep Lluís Cleries i Gonzàlez
President de la Convenció nacional Compromesos amb les persones!

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1271
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR