e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

04 d'Octubre de 2013

El periodista Pedro J. Ramirez va escriure el mes de juny, després del Concert per la Llibertat al Camp Nou, que aquella concentració cívica i feliç d’homes i dones, joves i grans, era el mateix que la inauguració dels Jocs Olímpics de Berlín de l'Alemanya nazi de 1936. Amb el vigent article 130 del Codi Penal alemany, el compte consort de Santa Pau (Garrotxa), Ramirez Codina (dels Codina de tota la vida de Girona), tindria una condemna de presó de 3 anys per banalització del nazisme. Però la caverna mediàtica madrilenya viu en la insuportable lleugeresa de les barbaritats.
 
El radiofonista Losantos ja no és el que era. 13TV és per fer riure i només una minoria fanàtica i miop es creu les seves mentides. Com pot ser que els diners de l’Esglèsia es dediquin a finançar programes de radio i televisió que fomenten l'odi i la catalanofòbia? Bisbes catalans, reaccioneu, sigueu dignes del vostre poble.
 
La comunitat internacional, ambaixades i think thanks, comencen a observar amb curiositat i preocupació el foment de l'odi per la caverna mediàtica madrilenya. Els informes comencen a ser enviats a les capitals dels Estats. S'ha acabat el temps que els telegrames diplomàtics eren escrits a cop de lectura de la premsa de dretes de Madrid. No ens podem cansar d'explicar al món la catalanofòbia. La caverna mediàtica decau, és casposa i decadent. Però encara ens servirà més plats de difamació i joc brut. Estiguem-hi preparats, no ens deixem impressionar.
 
Continuem pel camí impecable de la pulcritud democràtica, cívica, pacifica, constructiva, respectuosa amb els altres. Anem bé!
 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
810
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR