e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

15 de Novembre de 2011

Els mals de Catalunya no els resol el xarop de PP

En la recta final de la campanya hem de dir ben clar i alt que els mals de Catalunya no els resol el xarop de PP ni el placebo melòs i inconsistent dels socialistes que no saben o fan veure que no saben La gravetat de la situació. Els problemes de Catalunya els resolt la gent que va a l’arrel dels mals i pren decisions valentes i aquesta opció és la de CiU.

Ara més que mai convé una veu forta de Catalunya a Madrid que passa per l’únic grup parlamentari català amb les mans lliures per defensar per sobre de tot els interessos de la gent de Catalunya i la seva gent. Si els catalans amb els seus vots alimenten PP i PSOE serem poc respectats perquè enviarem un missatge d'indiferència davan l'ús de Catalunya com a moneda de canvi. Si reforcem CiU fins al punt d’aconseguir, que està a la nostra mà, que siguem la força guanyadora el 20N, aleshores Catalunya i els seus interessos seran respectats.

Pel que fa a ERC, demano humilment que els seus votants facin números i dipositin la confiança en el vot útil nacionalista que a Girona és CiU. Que ens prestin aquest cop el vot ja que si traslladem els seus resultats  a les eleccions catalanes i a les eleccions municipals, ERC no té prous vots per tenir un diputat per Girona. Però, en canvi, uns milers de vots d’ERC poden obrir les portes a dos diputats del PP. Votem pensant en el 21 de novembre,  el dia després. Només CiU pot abastar els tres diputats nacionalistes amb l’ajuda dels seus votants. Els hi demanem el vot i els hi diem que no els fallarem.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
2259
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR