e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

26 d'Abril de 2010

Montilla "segueix sent ..."

En molts ordres de la vida, i per tant també de la política i de les persones, la primera impressió diuen que és la que val. I segurament és així. I de moment, pel que hem vist amb aquesta arrencada de la precampanya del PSC, allò del nou estil Collboni i de la campanya positiva del PSC, ha estat una nova farsa que de nou comptarà a efectes d’inventari.

Tothom ha pogut constatar com els atacs a la persona de l’Artur Mas i a Convergència i Unió, però sobretot a l’Artur Mas s’han intensificat més – d’ençà l’anunci de campanya positiva ( sic ! ) -  i resulten ser el centre dels seus discursos , alhora que tornen a recórrer a aquell argumentari  tant ranci com caduc de que  “torna la dreta,” com a fil conductor dels seus eixos de campanya. Res de nou, al contrari, més ortodòxia PSC-PSOE que mai.

Però a més,  ho estan fent de tal manera que per una banda causa ridícul ( per la desproporció entre l’anunci i la realitat ), però sobretot -  i és el que em preocupa més - ho porten a uns límits que poden causar danys importants al nostre País. No als altres partits, sinó al País. I per això en parlo.

En  el primer gran míting  que fan el senyor Montilla i els socialistes després de la sentència frustrada però avisada del Tribunal Constitucional, i just el dia abans de la nova onada de consultes populars que han mobilitzat a milers i milers de catalans de forma compromesa i voluntariosa per facilitar que la gent expressi el seu desig respecte el futur de la nostra Nació, resulta que el que fa qui ostenta Presidència del País , és menystenir aquestes consultes i criticar l’excés de catalanisme, al seu entendre, del principal partit del Parlament i del seu líder.  Inaudit !!! Ni una cita de crítica als seus, vull dir  als del PSOE, aquells que no han mogut ni un dit per que no ens trobem en aquest atzucac. Cap crítica al seu company de partit durant anys i panys, el memorable Defensor del Pueblo, o a algun dels Presidents d’alguna comunitat del seu partit que també han recorregut o criticat l’Estatut. Res de Res. Patètic!!!  Tota crítica feta des del sectarisme partidari i prou. Critiques sectàries país  endins i critiques sectàries país enfora. Sectarisme en estat pur, aquesta és l’oferta del President Montilla. I és que segueix creient així per que segueix essent  així. Ha cregut sempre així per que ha estat sempre així.

I aquesta manera de fer i pensar, se’ns dubte debilita al País, per que afebleix la seva força  de cara enfora  ja que complica o impossibilita la seva unitat de cara endins. I això ara i així pot comportar que el país ho pagui car.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
3040
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR