e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

17 de Març de 2009

El partits que conformen el Tripartit han passat en temps record  de la proclama de les mans netes i pretendre abanderar la transparència, a tenir els peus de fang en la gestió dels recursos públics i encarnar la manipulació i l’ocultació de dades .

El tema del informes i els estudis encarregats pel tripartit a dit n’és un exemple molt simptomàtic. Una mostra més , no la única. Sols amb un primer tast d’un feixuc periple per les diferents conselleries ens hem trobat de tot i més :
a) Informes fets per retalls d’altres treballs. b) Informes alterats i manipulats respecte de com eren quant es van pagar c) Informes pagats i destruïts uns i canviats els altres després  d'anar-los a veure d) Persones que consten com autors  d'informes del 2007 però que diuen que ells no n’han fet cap i que el que tenien era un contracte  d''assessorament genèric . e) Persones que consten  com  autors  d'un estudi o informe i que afirmen haver cobrat el 2007 per una feina puntual i que al cap  d'uns mesos , ja al 2008 els avisen de que vagin a firmar un informe per que algú els anirà a veure. f) Estudis encarregats a alts càrrecs el mateix any de ser cessat sobre la matèria que havien gestionat g ) Estudis que consten amb títols idèntics però amb pagaments diferents ...  a banda d’un munt d’estudis del tot sobres , de molts d’altres fets i elaborats per parents i amics del Tripartit o de les dues coses alhora. I podríem seguir amb altres tipologies tant o mes greus i que en el seu moment es poden evidenciar.

I la reacció del Tripartit davant de tot això , quina ha estat ? Doncs la veritat és que ha anat evolucionant ja que ha passat del silenci  a l’engany, de l’engany a la manipulació i de la manipulació a l’ocultació de dades. I ara estem en aquesta darrera fase.

Mentre tant volen distreure el personal amb els seus cops d’efecte ja sabuts. Però la realitat els desmenteix, com en el cas de l’Oficina Antifrau que per la porta del darrera canvien la llei i certifiquen que l’oficina antifrau acaba esdevenint un frau d’oficina ja que possibiliten que l’investigat pot formar part de la investigació.

Pel tripartit la transparència sols és exigible als altres, i la correcta gestió dels recursos públics també. La contractació de gent propera sols es criticable i censurable si ho fan els altres  partits, si ho fan ells tot és explicable i justificable. Ells poden fer de tot i amb tot, i no se’ls pot criticar res, per que “ells són superiors moralment, per que ells  son d’esquerres i progressistes “. Això escriuen . Quina farsa ! Quina manera de viure políticament a costa de la sensibilitat i el sentiment legítim de molta gent .

Per sort la gent és sàvia i si alguna cosa no es perdona en política és la mentida i l’engany, i d’aquí és on plora o plorarà més  la criatura del tripartit. I si no, al temps.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1756
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR