e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

04 de Juliol de 2012

Un any de govern de CiU a Barcelona

Ara fa un any, Convergència i Unió, amb  Xavier Trias al capdavant, va guanyar les eleccions municipals a Barcelona. El canvi va arribar a l'Ajuntament de la mà del catalanisme majoritari. Durant aquest primer any el govern de l'alcalde Trias ha impulsat un canvi tranquil però intens, tant en el fons de les polítiques com en les formes de relacionar l'administració municipal amb els ciutadans.

Les dues principals prioritats de l'acció de govern d'aquest primer any i de la resta del mandat han estat i han de continuar sent la cohesió social i la promoció econòmica, des d'una gestió solvent, rigorosa, de proximitat i amb transparència. Els diferents baròmetres publicats, en els darrers dies, en els mitjans de comunicació demostren que la ciutadania valora positivament aquest primer any de govern i atorga a l’Alcalde Trias la puntuació més alta respecte als altres líders municipals.

Els ciutadans destaquen l’actitud propera al ciutadà, el reforç de la seguretat, el fet d’haver augmentat la despesa social en època d’ajustos i el pactisme de l’Alcalde Trias amb les altres forces polítiques. Els moments presents són els més difícils dels darrers decennis, però el govern de l'Ajuntament de Barcelona, a part de gestionar el dia a dia de la ciutat,  té la ferma voluntat de fer de la ciutat una gran capital amb encara més projecció internacional, que exerceix com a capital de Catalunya, amb una clara vocació de lideratge social i que vol actuar com a punta de llança per a treure el país de la crisi.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
2247
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR