e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

16 de Mar de 2012

Regidor de Districte, servei i proximitat

Fa massa temps que la política i els polítics no passem pels nostres millors moments. És evident que determinats comportaments corruptes, per una banda, i la negligència d’alguns polítics que no han sabut gestionar ni els moments de creixement econòmic ni la crisi que ens afecta aquest darrer cicle, d’altra banda, han portat a una bona part de la població a allunyar-se de la cosa pública i dels seus servidors. Però és precisament en aquests moments, quan cal reivindicar la política de proximitat, orientada al servei públic a les persones, amb noms i cognoms. Cal posar en valor, en definitiva, la política municipal, i a Barcelona, la feina dels regidors de districte i dels consellers municipals. Aquest breu escrit només pretén reivindicar la feina a peu de carrer, el coneixement dels problemes de dimensió humana i el treball constant i rigorós amb l’objectiu de transformar les condicions de vida dels veïns i les millorar el camp de joc de les entitats i organitzacions.

Com a regidor del districte de Sants-Montjuïc és un orgull i un privilegi poder dedicar esforços i energies a millorar els processos i els nivells de participació ciutadana de cadascun dels seus vuit barris, treballar per millorar la neteja de carrers i places, així com la prevenció, la seguretat i el civisme, intentar treure el màxim rendiment dels nous equipaments municipals, veure com s’ha pogut desencallar el projecte urbanístic de Can Batlló –un dels més importants de la ciutat-, viure de prop les festivitats i els esdeveniments ciutadans i contribuir al seu èxit gràcies a la feina dels funcionaris municipals, treballar per consensuar amb els veïns projectes com el de la cobertura de les vies d’accés a l’estació de Sants –una de les intervencions urbanístiques més importants de la ciutat d’aquest mandat-, gaudir del Mobile World Congress, l’event internacional més rellevant que es produeix a Barcelona, o simplement reunir-me amb els veïns i les entitats que amb la seva labor donen vida als barris, per atendre les seves peticions, reivindicacions o queixes.

La política és vocació de servei públic, i si en algun àmbit concret de la gestió de la cosa pública aquesta afirmació té tot el sentit, és en la política municipal. Des de la regidoria del districte de Sants-Montjuïc reivindico la tasca, massa sovint silenciada, de regidors de districte i consellers municipals, compromesos amb el benestar col.lectiu i amb l’atenció a les persones, amb noms i cognoms, més enllà de les grans transformacions urbanístiques i dels grans debats ideològics o partidistes.
 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
2732
1
Comentaris afegits 
jaume (bcn) 17-07-2013 - 07:53
senyor Regidor, he llegit atentament el seu escrit del 16 de mar del 2012 i com no pot ser d'altra manera estic completament d'acord i m' agraderia que fos aquest el tarannar dels responsables politics i tcnics que ens atenen en la seu del districte,
TORNAR