e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

06 de Novembre de 2012

Barcelona i els pressupostos de 2013

Barcelona continua sent una de les ciutats del món amb més atractius i amb més potencialitats de futur. Recentment s’ha donat a conèixer que Barcelona és la quarta ciutat del món amb més entrades al Google. Una de les ciutat d’Europa preferides per fer-hi inversions i per viure-hi. Una capital mediterrània que any rera any veu augmentar els usuaris de l’Aeroport del Prat i incrementar el nombre de creueristes que arriben al Port de Barcelona. Una ciutat, en definitiva, que creu en ella mateixa i que és vista a nivell internacional com una ciutat d’oportunitats i de futur, malgrat els apòstols que auguren la fi del món si un dia Catalunya exerceix el Dret a Decidir amb l’objectiu de ser una nació lliure en el marc de la Unió Europea.
 
Però perquè Barcelona continui avançant i l’Ajuntament pugui millorar els serveis públics que presta als barcelonins, tot garantint la cohesió social i el progrés de la gent, necessitem disposar d’un instrument importantíssim com són els pressupostos municipals de 2013. Uns pressupostos associats a una possible inversió de 350 milions d’euros que han de poder finançar nombrosos projectes, obres i polítiques socials. I en uns moments com els actuals, en els que la crisi afecta tan greument les administracions públiques i les impedeix afrontar grans inversions, seria un despropòsit haver de renunciar a aquestes recursos com a conseqüència d’un rebuig polític del projecte de pressupostos del Govern de la ciutat i d’una pròrroga forçada dels pressupostos de 2012.

En aquest sentit, i més després de la negativa dels partits de l’oposició a aprovar les noves ordenances fiscals per a 2013, cal reclamar responsabilitat, generositat i patriotisme a l’oposició. Barcelona i la seva gent  necessitem els nous pressupostos. No podem renunciar als 350 milions disponibles per a noves inversions. Cal exhaurir els pocs dies que tenim per davant per negociar el que calgui, tal i com ha expressat el mateix alcalde Xavier Trias, però si finalment no s’aproven els pressupostos i no es pot disposar d’aquesta important suma per a inversions, caldrà demanar responsabilitats als que ho hagin impedit. Ens hi juguem ser la punta de llança de la sortida de la crisi i el lideratge que Catalunya necessita de la seva capital.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1068
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR