e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

16 de Novembre de 2011

Desempatar a favor de Catalunya

Diverses de les enquestes publicades aquest darrer diumenge coincideixen en una situació molt ajustada entre socialistes, CiU i PP a Catalunya. La diferència entre qui quedi primer i qui quedi tercer podria ser de menys de 3 escons sobre els 47 que els ciutadans de Catalunya hauremd’escollir el proper 20 de novembre.
 
Per tant, estem davant d’una setmana decisiva. No obstant,on no hi ha empat és en la defensa de Catalunya que després tindrem a Madrid els diversos grups parlamentaris.
 
D’acord amb les enquestes, novament només CiU serà l’únic Grup Parlamentari català a Madrid i, d’entre els diversos grups parlamentaris, només CiU defensarà que quan s’hagi de decidir quin és el corredor ferroviari que es faci primer serà el Corredor del Mediterrani, que és el que més interessa al nostre país. Quan s’haurà de decidir quin grup parlamentari prioritza el pacte fiscal per a Catalunya per evitar el creixent dèficit que patim els catalans amb més de 16 mil milions que van cada any a l’Estat i no tornen, només CiU serà el grup parlamentari amb veu pròpia que podrà defensar amb força els drets dels catalans a favor d’un tracte més just.
 
Catalunya s’hi juga molt el proper 20 de novembre i ara més que mai cal concentrar vot útil a favor de CiU, ja que no pot ser que el Partit Popular que, fora de Catalunya ha sembrat tanta divisió en temes que ens afecten tan directament com la llengua o l’Estatut, ara pugui tenirgràcies als vots de casa nostra una majoria més enfortida que ens afebliria com a país. Els socialistes, després de la seva pèssima gestió de la crisi econòmica, aniran directament a omplir la bancada de l’oposició. El PPsembla que consolida una majoria absoluta a nivell d’Estat. En aquest context, el vot útil per a Catalunya i pera la defensa del Govern de la Generalitat en un moment difícil, on s’hauran de negociar aspectes bàsics per al nostre futur, ens cal més que mai una Convergència i Unió enfortida que ens permeti defensar les prioritats que, tant en l’àmbit del finançament, de la defensa de la llengua i de la identitat del nostre país i de la defensa de les infraestructures que són més prioritàries per a Catalunya,necessitem.
 
Per tant, ara és el moment de desempatar a favor de Catalunya i concentrar el vot útil cap a CiU.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
8795
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR