e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

06 de Febrer de 2009

L’atur és un problema greu per al nostre país, molt greu. Però encara és pitjor que el govern estigui aturat.

El senyor Montilla no reacciona. Cada sessió de control al President que passa, més prim és tot plegat: “no tinc solucions màgiques”, “espero que m’expliquin les seves propostes”, “la crisi és mundial”. Això ho respon si no es dedica a menystenir als representants dels grups de l’oposició que li fan les preguntes. Però no reacciona.

El senyor Montilla no reacciona perquè és esclau. Esclau dels equilibris d’un govern, fet per ocupar el poder però no per governar, que no li permeten prendre les decisions que toca. Esclau d’una minoria ideològica, conservadora i radical, que a part d’intentar dirigir la vida de la població s’ha demostrat clarament incapaç de gestionar la cosa pública.

Sabem que si l’administració construeix infraestructures crea ocupació, però les principals obres estan aturades perquè la meitat del govern va a les manifestacions que s’hi oposen. Sabem que fer ser competitius cal invertir en formació, però la llei d’educació grinyola perquè la meitat del govern va a les manifestacions que s’hi oposen. Sabem... bé, el que tots i totes sabem és que la màxima preocupació d’una part del govern és que anem a 80, i després a 40 però el que és pitjor i ells no saben és que el govern està aturat. I el senyor Montilla també.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
3218
4
Comentaris afegits 
Esterlina (Paris) 17-02-2009 - 16:49
Nose si un diputat cobra el que es mereix; pero el que si sé ès que estic en el pais vei i aqui el govern sembla que almenys pel poble jove es mou més que el meu pais. i si no estan parats a espanya; algo falla!!! i si n podem confiar en el gobern!pleguem
Frank (Lleida) 08-02-2009 - 18:24
Eva, és normal que un diputat cobri el seu sou, només faltaria. Tu voldries, com a bona sectaria, que només cobresin els del tripartit, oi? Cobrar només per cobrar, no per governar. I sobre tot no us oblideu de la familia que també vol cobrar.
jo (Cat) 08-02-2009 - 17:41
Cuminal, mai m'has agradat, sempre m'has semblat un trist liberal de Convergència.
Eva (Vallès) 08-02-2009 - 02:53
Però tu cobres del parlament oi? o ho fas per amor a la pàtria?
TORNAR