e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

23 de Juny del 2014

El capitalisme okupa

La darrera resolució del tribunal suprem espanyol, una arma més de l’Estat totalment partidista i bel·ligerant, demostra una vegada més la importància del català com a eina de construcció nacional. Espanya sempre ha intentat acabar amb el nostre idioma perquè ha sabut que és el tret més diferenciador que tenim els catalans respecte a ells, ja que tenir un idioma diferent implica tenir una concepció pròpia del món, en el nostre cas molt allunyada de la que tenen els castellans. Ara que els espanyols han vist que Catalunya teòricament avança cap a l’autodeterminació ha tornat a treure totes les armes possibles i està fent l’ofensiva més bèstia contra el català des del cop d’estat...

Continuar llegint...

22 de Gener del 2014

Sobiranisme i inseguretat

Ahir va aparèixer la notícia del nomenament de cinc nous comissaris de la policia espanyola a Catalunya. Malauradament aquests canvis no sembla que es produeixin en les polítiques de seguretat que aquests executen a Catalunya.

Fa un parell de dies amb l’excusa d’uns fets esdevinguts a una ciutat espanyola un grupuscle de persones d’orígens diversos, vinguts d’Europa i altres continents, va causar greus disturbis al centre de Barcelona. És un fet cíclic que es va reproduint de tant en tant usant com a excusa diferents pretextos, però amb el fet comú que tots són comesos pel mateix tipus d’individus i que dóna la sensació que només són causats per crear mala maror i sensació d’incapacitat policial al nostre país.

Fins...

Continuar llegint...

26 de Novembre del 2013

Autoritat vs autoritarisme

Darrerament hem observat com la convivència s'està deteriorant. Tot i que en part és culpa de la crisi econòmica, també hi ha una crisi de valors i una desorientació d'una part de la societat. El valor més important que s'ha perdut és el d'autoritat. Empès i promocionat per un fals progressisme s'ha aconseguit, soscavant el concepte, que l'autoritat sigui confosa amb l'autoritarisme.

Així mateix hi han ajudat per omissió els polítics covards, parasitaris i mediocres que hem patit i estem patint, part dels quals -mentre la resta callaven- han usat el bé públic en benefici propi i no s'han dedicat a afrontar aquesta situació amb la fermesa necessària. Han deixat de legislar com pertocaria i quan alguna vegada ho han fet, ja sigui per incapacitat o per voluntat, han actuat amb autoritarisme i això a deteriorat encara més la imatge de l'autoritat.

La...

Continuar llegint...

14 de Novembre del 2013

Espadaler dimissió

Aquesta setmana un home de Lugo ha mort en una batussa amb la policia nacional espanyola, evidentment ni hi ha vídeo, ni en parlarà cap mitjà més enllà d'algun de local. I és ben normal, no és un tema que hagi de ser notícia i és en una investigació posterior feta pel mateix CNP on se sabrà ben bé què ha passat i es condemnarà -si cal- algun d'aquests agents. A Catalunya en canvi ja s'ha vist com el mateix cas canviant policia espanyola per catalana és portada de tota la premsa espanyola, i malauradament també de la catalana, però el més greu de tot és que els dirigents de la nostra policia no han estat a l'altura i no s'han posat al costat dels agents.
La conselleria d'Interior ha tingut gairebé sempre la mala sort d'estar dirigida per ineptes.Abans de la crisi potser no es notava tant però d'ençà...

Continuar llegint...
Inicio Anterior 1 2 Següent Final