e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

05 de Maig de 2011

Aquesta mitjanit ha començat la campanya electoral que culminarà el proper 22 de maig, quan els barcelonins i barcelonines estem cridats a exercir el nostre dret a vot. Avui doncs comença a fer-se realitat el canvi en positiu a Barcelona. Després de 32 anys de governs dels mateixos toca fer un canvi, toca tenir un govern nou al capdavant de l’Ajuntament i toca tenir un Alcalde nou, que generi noves sinergies, buscant la complicitat entre la política i la societat, i que ho faci amb transparència, proximitat i escoltant tothom.
 
Des de CiU afrontem la campanya amb la il·lusió i optimisme de que les coses aniran bé però que cal seguir treballant fins al darrer moment. Mentre d’altres dedicaran aquests propers dies a parlar de coses que no tenen res a veure amb Barcelona nosaltres ens esforçarem per explicar el nostre projecte i en explicar que volem fer un canvi, no un canvi qualsevol sinó un canvi que serà en positiu.
 
Arriba el moment de passar pàgina i començar de bell nou amb un alcalde que ho sigui de tothom i per a tothom, que prioritzi les persones en la seva acció de govern i que tingui com a eina principal el diàleg i la col·laboració. Aquesta persona té nom i cognoms: Xavier Trias, el proper Alcalde de les persones.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
10391
4
Comentaris afegits 
Joan Codina (Barcelona) 07-05-2011 - 18:11
Sr. Forn, nomès vostès poden fer que Barcelona sigui la capital cultural de Catalunya que el país reclama i necessita i la candidatura que encapçala el Dr. Trias és l'única que pot posar fre al desgavell global que pateix la ciutat. Bona gent i bon govern
Joan (Vic) 06-07-2011 - 08:15
Un gran alcalde i un gran equip!
Maria (Barcelona) 06-05-2011 - 22:42
Xavier Trias, l'alcalde que necessita Barcelona.
Miranda (Barcelona) 06-05-2011 - 11:33
Xavier Tria, l'etern candidat. Un home contradictori amb el que diu, mancat de lideratge i peó del govern de la Generalitat. Només pel temps que porta a la política ja no pot suposar cap canvi.
TORNAR