e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

15 de Juny de 2008

Visc a Barcelona

Jordi Hereu ha trigat molt poc a fer-nos pagar una nova campanya institucional per intentar remuntar la mala imatge sobre la gestió municipal que tenen els ciutadans i ciutadanes de Barcelona.  Poc importa si la campanya compleix la llei de Publicitat Institucional, que estableix de manera molt clara quins han de ser els objectius d’aquest tipus de campanyes. El govern municipal ha decidit que els ciutadans han d’estar orgullosos de viure en una ciutat com Barcelona i que cal expressar-ho amb alegria amb un contundent : Visca Barcelona !

L’alcalde que ens proposava idees noves durant la campanya electoral, finalment ha sucumbit a la més vella de les temptacions: substituir la propaganda per la política, el màrqueting per les idees. No en va, els mateixos que porten 30 anys governant la ciutat saben més bé què ningú el que li convé a la ciutat quan la seva gent mostra algun símptoma de manca d’autoestima.

Seria excessiu per part dels qui ens governen, pensar que el que la ciutat demana és un projecte clar, saber cap on es va, capacitat de decisió, atenció als problemes quotidians. En una paraula :  lideratge. Algú ha pensat que els lideratges es construeixen gastant diners en publicitat. Mentrestant el ciutadà espera que entre anunci i anunci, entre festa i festa, entre fideuà i fideuà, algú també se’n recordi d’ell.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1505
4
Comentaris afegits 
Joan (Eixample) 16-06-2008 - 17:53
Fanatisme?? On el veus?
En primer lloc, cal dir que no m'agraden les herbes, siguin quines siguin.... Ara, dir fantic el meu escrit.... Jo he criticat alg? He dit expressament que crec que en Quim Forn no pensa que els electors siguin ximples, i, en base a aix, que no ho insinui.... Segur que hi ha errors a l'Ajuntament. Com tamb encerts. Tant al Govern com a l'oposici. Noms dic que no cal parlar cada dia de com dolent s l'adversari...
Robert 16-06-2008 - 11:09
Joan pren til.la
Joan ? Ets en Joan Ferran oi ? El fanatisme que despren el teu escrit noms pot sortir de la ploma d'un socialista obcecat.
Joan 16-06-2008 - 09:59
De deb t'ho creus?
Com que compleix la Llei, no importa. L'important s que a tu no t'agrada. Si estigussim a un mes de les eleccions, encara colaria, per jo recordo grans campanyes "institucionals" a la Generalitat els darrers anys del govern Pujol... A ms, dir que aquesta campanya pot crear vots a favor del PSC s tractar els electors(es i ciutadans/es de Barcelona com a ximples, i no crec que pensis aix, oi? La gent s inteligent i sap separar les coses, sobretot el dia de les votacions, siguin quines siguin. Segurament voldries que l'alcalde digus "Soc molt dolent, en Trias s millor", per la poltica no s aix, i un article d'opini, tampoc hauria de ser-ho... perqu ja que et preocupes tant del ciutad, com s que sempre parles de com dolent s l'alcalde? Criticar s fcil.
Maria 16-06-2008 - 09:08
Quina vergonya !!
Tranquils que aquesta campanya no se la creu ning. s una vergonyant com el PSC menysprea els ciutadans.
TORNAR