e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

17 de Desembre de 2010

Un govern sense rumb

Si hi ha una paraula que defineix el Govern de Jordi Hereu aquesta és improvisació. La darrera exhibició l’hem tingut aquesta mateixa setmana amb l’anunci de la desaparició de les antigues parades d’ocells de La Rambla que estaven en ple procés de reconversió. Aquesta nova decisió, en el carrer més emblemàtic de la ciutat, ha estat el súmmum de la improvisació. En poc menys de 10 dies el govern municipal ha trencat unilateralment els compromisos adquirits amb els paradistes.

L’Alcalde només actua quan l’opinió pública se li posa en contra. Al llarg d’aquest mandat trobaríem molts exemples d’aquesta manera de fer, més semblant a un pèndol que a un govern responsable, amb idees clares i definides. Una vegada més ha quedat clar que Hereu i la gent que l’envolta estan molt allunyats de la realitat de la ciutat i dels seus problemes.

Avui la màxima preocupació de l’Alcalde Jordi Hereu és saber si el seu partit el deixarà repetir com a candidat a l’Alcaldia després que diverses veus, de dins i fora del PSC, hagin posat en dubte la seva candidatura a les eleccions del proper mes de maig. Jordi Hereu està distret en la seva guerra particular i abandona les seves obligacions amb la ciutat i Barcelona necessita recuperar el rumb amb urgència.Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
3709
1
Comentaris afegits 
Maria (Barcelona) 17-12-2010 - 09:28
Cal un canvia a Barcelona amb urgncia!
TORNAR