e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

30 de Setembre de 2010

Un govern sense nord

La situació de debilitat i la falta de lideratge de l’alcalde Hereu perjudiquen Barcelona. Els silencis del primer secretari José Montilla sobre el futur de Jordi Hereu, ens fan preveure que en els propers mesos tindrem un govern municipal més preocupat dels problemes interns del PSC que dels reptes de la ciutat.

Amb tants candidats dins i fora del govern pendents de substituir Hereu, ens preguntem qui pensa treballar pels barcelonins i barcelonines. Barcelona necessita un govern fort, un alcalde amb lideratge i un projecte clar que faci sortir Barcelona de la crisi econòmica i social que pateix.

Enlloc d’això tenim un govern sota mínims, que en pocs mesos ha hagut d’afrontar una crisi a Ciutat Vella i que ha comportat la dimissió de la regidora Itziar Gonzàlez; que ha hagut d’afrontar també la dimissió del primer tinent alcalde després del ridícul en la consulta de la Diagonal; i que ara a més té el quart tinent alcalde imputat pel cas del Palau de la Música.

És difícil saber com acabarà aquest serial. Probablement fins el mes de desembre, després de les eleccions al Parlament no ho sabrem. Mentre, el PSC intenta recuperar l’orgull de ciutat i la il·lusió  a cop d’anunci publicitari o de vídeo edulcorat. Fa ben bé la sensació que a alguns se’ls va parar el rellotge a l’any 92 i que la única cosa que han sabut fer des d’aleshores és viure de la inèrcia de les grans transformacions de la ciutat. Ja és hora de tornar a tenir un govern amb idees i prioritats clares!

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
3489
1
Comentaris afegits 
Alexandra (Barcelona (Dreta Eixample)) 19-10-2010 - 22:40
Les promeses sn promeses. En Jordi Hereu, el dia que va prendre el crrec, va prometre lleialtat absoluta cap a la ciutat i la seva gent. Res ms lluny de la realitat. Ens va enganyar o s`ha oblidat ?
TORNAR